Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BELFAST FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Belfast flyplass - Book og spar

  Hent din leiebil på Belfast flyplass og kjør de få kilometerne til vakre Belfast. Byens kultur og sjarm har gjort den til den spennende feriedestinasjon som tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Det grønne landskapet og de gamle slottene gjør kjøreturer i landet til noe helt ekstra. Kjør gjennom Giant´s Causeway (også kjent som Causeway Coastal Route), et UNESCO-område som ligger på Nord-Irlands østkyst. Denne ruten tar deg gjennom Glens of Antrim, forbi Carrickfergus Castle og Mussenden Temple. Stopp i en av de mange sjarmerende landsbyene på veien og spis middag på en lokal pub for å så overnatte på en koselig B&B. Det er bare fantasien som setter grenser i Nord-Irland. Vi vet hvor travel hverdagen kan være, derfor har vi gjort bookingen hos oss så rask og smidig mulig. Noen andre fordeler med å booke via oss er vår beste pris-garanti, at vi ikke har noen endrings- eller avbestillingsgebyrer (opp til 48 timer før opphenting), og vår prisvinnende kundeservice.

  Flyplassinformasjon

  Belfast Flyplass (BFS)
  Offisielt navn: Belfast International Airport
  Adresse: Airport Road, BT29 4AB Belfast
  Flyselskaper: United Airlines, easyJet, Jet2, Thomas Cook, Thomson, Virgin Atlantic og Wizz. Disse flyr til og fra 23 land, dog ikke direkte til noen skandinaviske land.

  Terminaler

  I øverste etasje finner man avgangshallen, og i første etasje ligger ankomsthallen.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Belfast flyplass finner du i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Alamo 06:30-23:00
  Budget 05:30-23:59
  Europcar/Keddy 07:30-23:00
  InterRent 08:00-20:00
  Hertz Man-fre: 07:00-23:00
  Lør: 07:00-21:30
  Søn: 07:30-23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Butikkene på Belfast flyplass er WHSmith, Traveller, Aelia Duty Free og Superdrug. Det er åtte restauranter der man kan slukke tørsten og få seg noe godt å spise. Flyplassen har valutakontor, minibanker, businesslounge og turistkontor. Det er mulig å logge seg på wi-fi gratis i to timer. Trenger overnatting? Maldron Hotel Belfast ligger bare noen meter fra flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger i Belfast og det tar bare noen minutter å kjøre til sentrum. Foran terminalbygningen står det busser som kan ta deg til Belfast (Airport Express 300), Londonderry (Airporter) og Lisburn (Ulsterbus 109A). Taxi finnes tilgjengelig 24/7 utenfor teminalbyggningen.

  Parkering

  På flyplassen finnes det over 8.000 parkeringsplasser. Det er to parkeringsområder (korttidsparkeringer) like ved terminalen, og langtidsparkeringen ligger bare et lite stykke unna. Det går shuttlebuss mellom langtidsparkeringen og terminalen. Man kan spare noen kroner gjennom å forhåndsbestille parkeringsplass. Du betaler med kort eller kontant i en betalingsautomat, eller gjennom å bruke kort vid inngangen/utgangen til parkeringen.

  Nyttige linker

  Belfast Flyplass hjemmeside