Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BELFAST

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Belfast – Beste pris garantert

  Auto Europe kan tilby deg leiebil i Nord-Irland til de mest konkurransedyktige prisene. Du kan hente din leiebil på populære Belfast International Airport, den noe mindre Belfast City Airport eller på et antall steder i city. Å leie bil i Belfast er enkelt og smidig med Auto Europe. Du kan enten booke online, eller ved å ringe oss. Vi har et stort utvalg av bilkategorier i tillegg til nyttig informasjon, tips og råd angående det å kjøre bil i Nord-Irland.

  Trafikk og parkering

  Det kan være en utfordring å kjøre bil i Belfast, men friheten som en leiebil kan gi deg gjør det hele verdt det. Vær oppmerksom på veiskilt og trafikklys, og ha god avstand til bilen foran deg.

  Parkering

  Det finnes flere forskjellige parkeringsalternativer i Belfast. Man må betale for gateparkering fra mandag-lørdag, 08:00 til 18:00. Det er fire forskjellige parkeringssoner: A, B, C og D. I sone A får man kun stå i to timer. I sone D kan man stå mellom 08:30 og 18:15. Les nøye på skiltene for informasjon om hvilke restriksjoner som gjelder der du vil parkere. Man kan betale for parkering med mobiltelefon, men vær observant på at du betaler for rett sone og tidsperiode. Det finnes også parkeringshus med forskjellige dags- og timespriser.

  Geografisk informasjon

  Belfast er en travel industriby. Nord-Irlands hovedstad er også kjent som stedet der Titanic ble bygget. Belfast og nærliggende områder har en spennende arkeologisk historie med mye fascinerende monument og strukturer. Giant´s Ring er et neolittisk monument som ble bygget innen de egyptiske pyramidene, og verdt et besøk. Bygninger som City Hall fra den edvardianske tidsperioden i kombinasjon med moderne bygninger gir et spennende bybilde. Åsene rundt Belfast sies å ha vært inspirasjonen til forfatteren Jonathan Swifts sovende gigant i Dublin til boken Gullivers Reiser. Det finnes et stort antall grøntområder i byen hvor det ofte er forskjellige sportsaktiviteter, konserter og muligheter for fine gåturer. Golfstrømmen gir Belfast et mildt klima. Det kommer en del nedbør under året.

  Book din leiebil i Belfast online i dag. Du kan hente din leiebil enten på flyplassen eller på et flertall steder i city, Auto Europe gir deg en fleksibel og smidig leiebilsopplevelse.

  Flyplasser i Belfast

  I Belfast så finnes det to flyplasser.

  Belfast International Airport (BFS)
  Hjemmeside: www.belfastairport.com
  Telefon: +44 (0) 28 9448 4848

  Denne flyplassen kan tilby en transatlantic flyvning til Newark Liberty International Airport (EWR) og tillegg til forskjellige nasjonale og europeiske destinasjoner.

  George Best Belfast City Airport (BHD)
  Hjemmeside: www.belfastcityairport.com
  Telefon: +44 28 9093 9093

  Denne flyplassen har innlandsflyvninger i tillegg til flyvninger til et utvalg av europeiske destinasjoner.

  Offentlig transport

  Å reise med bil er den mest fleksible måten å ta seg rundt Belfast og Nord-Irland på. Men det finnes også andre transportmuligheter:

  Buss
  Translink og dess datterselskapet er det primere tilbudet for busstransport i Belfast og i resten av Nord-Irland. Det finnes også mindre, privateide busselskaper.

  Tog
  Translink har også tog. Det finnes fire hovedlinjer som går rundt Belfast. Det finnes også linjer som tar deg til utkanten av city.

  Ferger
  Det finnes ferger som kan ta deg fra Belfast til fastlandet (UK), for eksempel til Cairnryan i Skottland og Liverpool i England. Sesongtransport finnes også til Douglas på Isle of Man.

  Taxi
  Black Cabs, også kalt hackney, er taxibiler som er lisensiert av lokale myndigheter å kjøre.

  Hotell

  Auto Europe tilbyr ikke bare leiebiler, men også supre tilbud på hotell både i Belfast, og i resten av verden. Bruk vår søkemotor på toppen av siden eller kontakt Auto Europe for å finne et hotell i Belfast til en super pris.

  Nyttige linker

  Belfast turisti-info

  Leiebil fra Belfast Flyplass