Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DUBLIN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Dublin – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe sine medarbeidere står klare for å hjelpe deg med å finne din perfekte leiebilen, enten du skal på businessreise eller familieferie. Fra Dublin Airport til bykontor, Auto Europe har et flertall muligheter for henting av din bilutleie i Dublin. Vi samarbeider med lokale, nasjonale og internasjonale utleiere og på den måten kan vi tilby deg et stort utvalg av bilmodeller og bilkategorier slik at du kan finne den perfekte leiebilen.

  Trafikk og Parkering

  Med en leiebil kan du enkelt, smidig og komfortabelt komme deg rundt i Dublin. For å ta seg enkelt rundt Dublin, så anbefaler Dublin City Council et antall veier som gjør kjøreturen smidig. Skru radioen på 103,2 FM LiveDrive for oppdatert trafikkinformasjon.

  Parkering

  I Dublin er det vanlig med parkeringsautomater hvor du legger lappen på dashbordet. Det er forskjellige fargesoner der forskjellige priser gjelder. Spar på mynter som du kan bruke for å betale for parkering. Vær oppmerksom på eventuelle tidsrestriksjoner. Dublin har også er innovativt og smidig parkeringssystem som kalles Parking Tag. Det finnes også et flertall parkeringshus i byen der du betaler per time. For mer informasjon og nyttige tips når det kommer til å kjøre bil i Irland, klikk her.

  Geografisk Informasjon

  Dublin ligger på østkysten av The Republic of Irland, ved elven Liffey. Elvene Tolka og Royal Canal renner også gjennom byen. Dublin har vært en viktig by når det kommer til handel i vikingetiden. I dag er Dublin kjent som et kulturelt og historisk smeltepunkt. Det illustrerte manuskriptet The Book of Kellis, fra 1800-tallet, finner du i Trinity College sitt bibliotek og den tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år, akkurat som monument som for eksempel Dublin Castle og Spire of Dublin.

  Dublin er en av de grønneste hovedstedene i Europa, med 95 % av befolkningen som bor maks fem minutter fra et grøntområde, eller et annen type av uteområde. Dublins vær kan være ganske så skiftende, og det kan regne en del. Book din bilutleie i Dublin og ta fordel av våre spesialtilbud i Irland!

  Dublin Airport

  Dublin Airport er hovedflyplassen i Irland, og ligger ca. 9,5km nord for Dublin sentrum.

  Dublin International Airport (DUB)
  Hjemmeside: www.dublinairport.com
  Telefon: +353 (0) 18141111
  Email: information.queries@daa.ie

  Offentlig Transport

  Som den mest fremragende byen i Dublin, så har denne byen et godt nettverk av offentlig transport som tar deg rundt sentrum men også til andre byer på Irland som Cork og Galway.

  Buss
  Det er et godt utviklet bussnettverk som går rundt i sentrum og til Dublins forsteder. Dublin Bus er den primære offentlige busselskapet, i tillegg til andre mindre selskaper. Priser er oftest basert på distanse. Et Leap-Card (forhåndsbetalt busskort) kan kjøpes på National Transport Authority som kan brukes på busser. Du kan også betale med kontanter på bussene.

  Tog
  Dublin sitt tog system tar både pendlere og turister fra A til B. Selskapet D.A.R.T (Dublin Area Rapid Transit) tar deg langs med den irske kysten, og linjer som Luas tar deg til innlandet.

  Bobilutleie i Dublin

  Opplev alt den grønnne øyen har å by på med en bobilutleie i Dublin! med bobil får du med deg alt byen og det vakre området rundt har å by på. Les mer her. Vårt team hjelper deg gjerne med å ferdigstille detaljene ved turen!

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Dublin Flyplass

  Turistinformasjon Dublin