Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DUBLIN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Dublin flyplass med Auto Europe

  Dublin Flyplass er den største flyplassen i Irland, og er hovedbasen til Aer Lingus og Ryanair, og ligger ca. 10 km nord for Dublin city. Denne flyplassen tar imot både innenlands-, europeiske- og transatlantiske fly, og her ifra går også en av verdens mest travle flystrekninger: Dublin-London. Auto Europe, din partner når du skal leiebil fra Dublin Flyplass, kan tilby deg en smidig og behagelig leiebilsopplevelse. Du finner bilutleiernes skranker i ankomsthallen.

  Flyplassinformasjon

  Dublin Flyplass (DUB)
  Offisielt navn: Dublin Airport. Irsk: Aerfort Bhaile Átha Cliath
  Adresse: Dublin Flyplass, Co. Dublin, Ireland
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca.10km nord for Dublin
  Flyselskaper: SAS, Norwegian og Ryanair er noen av de flyselskapene som flyr hit fra Norge.

  Terminaler

  Terminal 1

  Denne terminalen ble åpnet i 1972, og ble oppusset for noen få år siden, og tar imot kortdistanse flyvninger og det fleste Ryanair flyene. Bilutleieskrankene finner du i første etasje i ankomsthallen. Avgangshallen ligger i andre etasje, og her finner du Aer Lingus, Ryanair, BMI, Lufthansa, Swiss, Flybe og Air France.

  Terminal 2

  Denne terminalen ble åpnet i 2010, og har de fleste langdistanseflyene og alle Aer Lingus flyene. Andre flyselskaper du finner på denne terminalen er: Aer Lingus, American Airlines, United, US Airways, Delta Air Lines, Emirates og Ethiad Airways. Avgangshallen ligger i første etasje, mens Check-In og boarding gates i tredje etasje. Fasiliteter for ankommende passasjerer ligger i andre etasje med forbindelse til Terminal 1.

  Henting og levering av leiebil

  Europeiske- og innenlands flyvninger kommer til Terminal 1, og der finner du bilutleieskrankene i ankomsthallen. Om du kommer til Terminal 2, gå ut gjennom tollen og følg så skilter til Terminal 1. Sjekk hvilken utleier du skal til, dette står på din Auto Europe voucher. Ha din voucher, kredittkort og førerkort klar til fremvisning når du kommer til skranken. Om du skulle trenge assistanse med å hente din leiebil på Dublin Flyplass, vennligst ring oss på vårt gratisnummer +49 89 120 89 270.

  Åpningstider bilutleieskrankene

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis Søn-fre 05:00-22:30 lør 05:00-23:00
  Budget 05:00-23:59
  Enterprice 05:30-21:00
  Hertz 05:00-01:00

  Flyplassens fasiliteter

  Dublin Flyplass kommer ikke til å skuffe deg. Her finnes det både Tax Free, bokhandel, restauranter, religiøse fasiliteter og gratis WiFi over hele flyplassen. For ankommende passasjerer er det enkelt å finnen veien til leiebilene. Minibanker og valutakontor finnes i både ankomst og avgangsområdet i begge terminalene. Check-In er i andre etasje i Terminal 1 med direkte eforbindelse til boarding gatene. Passasjerer som flyr fra Terminal 2 finner Check-In i første etasje, og gatene i tredje etasje.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Du kommer deg enkelt til flyplassen ved å ta M50 og M1 motorveien. Hvis du skal lever e tilbake din leiebil, følg skiltene til avgangshallen T1 eller T2. Om du skal hente noen på Dublin Flyplass, så er det best å bruke korttidsparkeringen. Det er ikke noen direkte togforbindelser med flyplassen, men det finnes busser som kan ta deg til Dublin city. Taxi finner du utenfor både Terminal 1 og 2.

  Parkering

  Parkering finner du ved begge terminalene, både langtids- og korttidsparkering. Om du skal parkere i Dublin, vær oppmerksom på gule linjer, disse betyr parkering forbudt. Det finnes noe som kalles Pay-and-Display, et kontantfritt system for registrerte brukere. Du kan også betale (kontant eller med kort) for parkering gjennom å betale i en parkeringsautomat.For mer informasjon angående å kjøre bil på Irland, klikk her.

  Nyttige Linker

  Dublin Flyplass Hjemmeside