Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I IRLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Irland – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe er ledende innen internasjonal reise med mer enn 60 år av erfaring. Vi er stolte over å kunne tilby kvalitetsbilutleie på over 24 000 destinasjoner verden over. Vi har ikke bare de laveste prisene, men også super kundeservice. Gjennom vårt samarbeid med internasjonale og lokale bilutleiere så kan Auto Europe tilby sine kunder et stort utvalg av biler og destinasjoner. Du kan hente din leiebil på et flertall steder i Irland. Book din leiebil i Irland online i dag og spar penger med våre supre tilbud på populære destinasjoner som Dublin, Cork og Shannon.

  Veiregler og bensinstasjoner

  • I Irland kjører man på venstre side, og kjører om på høyre.
  • Vær oppmerksom på at det er mange fartskameraer på Irland.
  • Å bruke mobiltelefon er på livsfarlig, og det er ulovlig i Irland. Hands-Free er heller ikke tillatt. Den lovlige bruken av Bluetooth Hands-Free er tvetydig. Sjekk med din utleier når du henter din leiebil i Irland hva som gjelder.
  • Alle i bilen må ha på seg sikkerhetsbelte.
  • Promillegrensen i Irland ligger på 0.05mg/ml, eller 0.02 mg/ml hvis føreren har hatt førerkortet i mindre enn to år. Vi anbefaler på det sterkeste att du ikke drikker noe alkohol i det hele tatt hvis du skal ut å kjøre.
  • Ute på landsbygda kan det være en lengre avstand mellom bensinstasjonene, og de er sjeldent åpne hele døgnet, så hold et øye med bensinmåleren når du er ute å kjører i disse områdene.

  Veiavgift

  I Irland er det mange veier som krever en avgift. På de fleste stopper du ved en luke hvor du betaler kontant. M50 som går rundt Dublin er den eneste veien som ikke har luker der du betaler. Du må betale online innen 20:00 dagen etter du har kjørt på veien. Om dette ikke blir gjort innen fristen tilkommer det et ekstra gebyr. Etter to uker øker dette gebyret. Etter 56 dager tilkommer det enda et gebyr, og føreren kan få en rettslig straff.

  Aldersrestriksjoner

  I Irland kan man kjøre bil fra man er 17 år. Ved bilutleie i Irland må du være 21. Er du under 23 kan det tilkomme et ekstra gebyr. Maksimumalderen er 75 år. For mer informasjon angående det å kjøre bil i Irland, klikk her.

  Valuta

  Irland er med i EU og bruker Euro. Utenlandsk valuta er sjeldent akseptert. Hotell, bensinstasjoner, supermarkeder, butikker, apotek, restauranter etc. tar som oftest Visa og Mastercard. Bankene kan veksle din utenlandske valuta, og de er åpne generelt fra 10:00 til 16:00.

  Tidsforskjell

  Tidssonen i Irland er GMT+0, altså 1 time etter Norge. Sommertid begynner siste helgen i mars og varer frem til siste helgen i oktober.

  Elektrisitet

  Volten i Irland er 230 volts. Pluggene er av Type G.

  Visum og ambassade informasjon

  Man trenger ikke visum for å reise til Irland, siden de er med i EU. Her har du kontaktinformasjonen til den norske ambassaden i Dublin:

  Royal Norwegian Embassy
  34 Molesworth Street
  Dublin 2, Ireland
  Telephone: +353 - 1 - 662 1800
  Email: emb.dublin@mfa.no
  Hjemmeside: www.norway.no/en/ireland

  Bobilutleie i Irland

  Den grønne øyen venter på å bli utforsket med en bobil utleid gjennom Auto Europe. Hent den perfekte bobilen i Dublin og reis fra kyst til kyst. Ikke glem å besøke Limerick, Sligo og fantastiske Cliffs of Moher når du planlegger den perfekte reisen med bobil i Irland.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Irland