Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SHANNON FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Shannon flyplass - Book og spar

  En leiebil fra Shannon Flyplass kan ta deg til Irlands sentrum og til Cliffs of Moher - det mest kjente landemerket i Irland. Shannon Flyplass er en inngangsport for transatlantiske flyvninger, og et knutepunkt for Aer Lingus og Ryanair, i tillegg til innenlands og utenlands flyvninger. Flyplassen var den første i Irland med flyvninger fra øya til USA, og er i dag den tredje største flyplassen i Irland. Auto Europe sine samarbeidspartnere har utleieskranker i terminalen slik at du får en smidig start på din reise.

  Flyplass informasjon

  Shannon Flyplass (SNN)
  Offisielt navn: Shannon Airport (SNN) Irsk: Aerfort na Sionainne
  Adresse: Shannon, Co. Clare, Ireland
  IATA kode: SNN
  Beliggenhet: Shannon Flyplass ligger kun 5 km/10 minutter fra Shannon sentrum.
  Flyselskaper: Det er ingen direkte fly fra Norge, men British Airways flyr hit med mellomlanding.

  Terminal

  Den nye terminalen ble åpnet i mars 2000 med både avgang- og ankomsthall i samme bygning. Reisende kan gå igjennom avgangs- og ankomst terminalen gjennom separate dører. Fasiliteter tilhørende ankomsthallen finner du i første etasje: bagasjeområde, bilutleieskranker, valutakontor, og turistinformasjon. Hvis du skal reise fra Shannon Flyplass så finner du Check-In i første etasje, og i andre etasje finner du Tax-Free shopping, barer og restauranter, kiosker, og lekeområde for barn.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis mandag til fredag fra 05:30 til 22:45
  lørdag fra - 06:00 til 21:15
  søndag fra - 06:00 til 22:45
  Budget 06:00 til 23:00 hele uken
  Hertz 06:00 til 23:30 hele uken

  Henting og levering av leiebil

  Etter at du har hentet din bagasje, og gått gjennom ankomstdørene så finner du bilutleieskrankene på høyre side. På første siden av din voucher så finner du informasjon angående hvem som er din utleier. Husk at du må ha et gyldig kredittkort for sikkerhetsdepositum, og et gyldig førerkort. Før du signerer dokumentet for leie av bilen, så er det viktig at du sjekker at bilen ikke har noen skader som ikke er dokumentert. Husk å sjekk drivstoffsmåler og dekktrykk. Om du ankommer senere enn avtalt, vennligst ring din utleier og informer de om dette.

  Levering

  Biler må parkeres på "Car rental returns" parkeringen. Om du må leverer tilbake bilen utenom åpningstider så har utleierne på Shannon Flyplass en "Drop box" hvor du kan legge igjen bilnøkkelen. Vennligst husk å avtale levering på en tid hvor det er mulig å bruke drop boxen. Planlegg litt ekstra tid for levering av bilen. Og husk å stoppe på bensinstasjonen for å fylle på tanken før du leverer.

  Flyplass fasiliteter

  Shannon Flyplass har alt du trenger for få en komfortabel start på din reise. Flyplassen er ikke så stor, så du trenger ikke å gå langt for å finne din gate. Check-In ligger i første etasje, og boarding gatene i andre, hvor du også finner alle typer av fasiliteter som du som reisende skulle trenge. Det er også gratis WiFi over hele terminalen. Det er et lekeområde for barn som ligger ved boarding gatene. I andre etasje finner du også Tax-Free shopping, barer, restauranter, bokhandel, valutakontor og minibanker.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil: Du kommer enkelt til Shannon Flyplass gjennom å ta N19 som ender opp ved terminalbygningen. Veien lenkes sammen med N18 fra Limerick og M18 fra Ennis. Det finnes også offentlige busslinjer til flyplassen (Bus Eireann eller JJ Kavanagh & Sons). Flyplassen har også en taxi service.

  Parkering

  Det er godt skiltet til "Car rental returns" på flyplassen. Hvis du ankommer til flyplassen i din egen bil, så kan du enten velge å parkere på korttidsparkeringen eller langtidsparkeringen. Korttidsparkeringen er gratis opp til 15 minutter. Klikk deg in på vår kjøreguide for mer informasjon angående trafikkregler på Irland.

  Parkering utenfor Shannon Flyplass

  I de nærliggende byene som Limerick og Ennis så er det gateparkering som gjelder. Du betaler i en parkeringsautomat. Det finnes også parkeringshus, hvor du tar en billett når du kjører in. I mindre byer og steder, kan du også finne gratis gateparkeringer. Vær oppmerksom på gule enkel- eller dobbeltlinjer og skilt som indikerer begrenset eller parkering forbudt.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Shannon Flyplass