Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SHANNON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Shannon – Finn din perfekte leiebil

  Den flotte naturen i County Clare passer perfekt til å utforske med en leiebil i Shannon. Booker du med Auto Europe så får du et stort utvalg av biler å velge mellom slik at du kan finne din perfekte leiebil til en super pris! En leiebil gjør at du kan oppleve alt det beste som regionen har å tilby, inkludert fantastiske tur- og sykkelmuligheter.

  Trafikk og parkering

  De generelle fartsgrensene på Irland er:

  • Motorvei: 120 km/t
  • Landeveier: 100 km/t
  • Tettbebygget strøk: 50km/t

  Om du skal kjøre i mer landlige områder, noe som er vanlig på Irland, så anbefaler vi at du fyller opp tanken før du kjører ut av byen, da det kan være langt mellom bensinstasjonene ute på landet. Her ute kan du også møte på traktorer og lignende, i tillegg til frittgående husdyr, som til eksempel sauer. Vær oppmerksom når du kjører!

  Det er enkelt å komme seg til hele Shannon regionen, og det er heller ikke langt å kjøre din leiebil til Dublin. For å komme seg til Limerick så tar du R471, så N18 og videre på R445. Turen er på 19 km, en 20 minutters tur. Ennis ligger like nærme, 21km, en 20 minutters tur hit også. Ta M18, sving så inn på N85, og så videre på R458. E20/M7 motorveien tar deg fra Shannon til Dublin på ca. 2,5 time, en tur på 220km. Mer informasjon angående å kjøre bil i Irland finner du her.

  Parkering

  Når du skal parkere din leiebil i Shannon så vær oppmerksom på gule linjer som indikerer at det er parkeringsrestriksjoner som gjelder. Doble linjer indikerer at parkering er forbudt til alle tider. En enkelt linje betyr at parkering er forbudt mellom 0800 og 18:30, mandag til lørdag. En stiplet linje betyr at det er parkeringsrestriksjoner og at du finner mer informasjon på et skilt i nærheten. Les alle skilt nøye for å unngå parkeringsbot.

  Geografisk informasjon

  Byen har fått navnet sitt etter elven Shannon, og ligger i County Clare, på myrområdene ved Shannon Flyplass. Byen er spredt rundt flyplassen. De første innbyggerne var de som jobbet på flyplassen, og i andre relaterte industrier. Byen har opplevd en økning og utvidelse de seneste årene, og ble offisielt en by i 1982.

  Klimaet i Shannon klassifiserer som Marine West Coast eller Oceanic. Det er ikke noen dramatiske temperaturvariasjoner, men kan gå ned til 0 grader om vinteren, og opp til 20 grader om sommeren. Det er kommer en del nedbør i Shannon, i gjennomsnitt er det 159 nedbørsdager per år.

  Shannon Flyplass

  Shannon Flyplass er den tredje mest besøkte flyplassen på Irland. Ryanair flyr til et flertall destinasjoner i UK og i Europa, mens andre flyselskaper flyr regelmessig over Atlanterhavet til USA. Under sommeren er det flere flyvninger, og til flere destinasjoner.

  Shannon Flyplass (SNN)
  Nettisivut: www.shannonairport.ie
  Adresse: Shannon, Co. Clare, Ireland
  Telefon: +353 61 712 000

  Offentlig transport

  Om du skulle trenge offentlig transport så kan du ta Bus Eireann som går daglig mellom flyplassen og byen. Selskapet har også busser som går til for eksempel Limerick, Cork og Dublin.

  Nyttige Linker

  Leiebiler Shannon Flyplass