Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I KNOCK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Knock til beste priser

  En leiebil i Knock gjør at du kan utforske og oppleve regionens vakre landskap og alle de historiske stedene byen er berømt for. Det sies at Jomfru Marie ble sett her i august 1879, og den katolske kirken har bekreftet at kildene er pålitelige. Hvert år så tiltrekker Knock Shrine over en million besøkende til kirken Our Lady Queen of Irland.

  I områdene rundt Knock finner du noen av Europas beste fiskevann; Lough Conn, Lough Mask og River Moy. Det er mulig å leie fiskeutstyr på plass, eller så tar du med eget. Auto Europe har biler i alle størrelser så det er ikke noe problem å finne en bil med plass for både bagasje og fiskestengene. Hva ellers kan man gjøre i Knock og omegn? Du kan gå til toppen av fjellet Croagh Patrick (765 m.o.h), og nyte av utsikten utover et bølgende, grønt landskap. Besøk 6.000 år gamle Ceide Fields, verden største steinaldersmonument eller kjør de 30 kilometerne til Ballintubber Abbey som er den eneste kirken på Irland opprettet av en irsk konge. Ikke glem å besøke Irlands flotte hovedstad Dublin, eller du kanskje heller velger å spille golf i Shannon? Hvis du tar en road trip i Irland kan du overnatte på de mange slottene i landet. På Ashford Castle, som ligger 45 kilometer fra Knock sentrum, tilbys det en fem-stjernes overnatting. Andre slott i området er Westport House (50 km), Turin Castle (35 km) og Belleek Castle (45 km).

  Å booke din billige leiebil i Knock er første steget til en perfekt ferie. Auto Europe sin eksepsjonelle kundeservice og Best Pris-garanti gir deg alle forutsetninger for å få en smidig, enkel og billig leiebil-opplevelse.

  Trafikk og parkering

  Vei N17 går gjennom Knock. Denne motorveien går helt fra Galway i sør, til Sligo i nord. De mindre veien på Irland byr også på fantastiske kjøreturer. Vær oppmerksom på at disse mindre veiene kan være smale, og at en del rammes inn av steinmurer så pass på at ikke sidespeilene skraper borti.

  Geografisk informasjon

  Knock ligger i County Mayo. Et temperert klima gir mildt vær året rundt, men med en del nedbør og vind. Været kan skifte raskt. Auto Europe har de beste prisene på bilutleie i Knock slik at du enkelt også kan besøke byer som Westport (50 km), Dublin (210 km), Galway (70 km), Castlebar (35 km), Sligo (70 km), Ballina (45 km), Shannon (140 km) og Limerick (155 km).

  Flyplass

  Denne flyplassen ligger kun 20 km fra Knock. At denne flyplassen eksisterer kan man takke Monsignor James Horan (1911-1986) for. Grunnet åpenbarelsen av Jomfru Maria så mente Horan at byen trengte en flyplass slik at det skulle bli enkelt å gjøre en pilegrimsreise hit.

  Knock Flyplass
  Adresse: Charlestown, Co. Mayo, Irland
  Telefon: +353 (0)94 9368100
  Leiebil fra Knock flyplass

  Offentlig Transport

  Bus Eireann er Irlands nasjonale busselskap, og du kan ta deres busser til steder som Dublin, Athlone Westport, Galway, Castlebar, Ballina, Knock flyplass, Sligo og Derry. Den nærmeste togstasjonen er Claremorris som ligger 13 km fra Knock. Herfra går det tog til blant annet Westport, Castlerea, Athlone, Clara, Tullamore og Dublin Heuston. På Irish Rail sin hjemmeside finner du mer informasjon om tider og priser.