Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GALWAY

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Galway – Beste pris garantert

  Trenger du en leiebil i Galway? Bruk vår søkemotor da vel! Auto Europe har samarbeidet med ledende bilutleiere i over 60 år og derfor kan vi gi deg noen av markedets aller billigste priser. Galway sitt hjerte er Eyre Square, også kjent som Kennedy Memorial Park, døpt etter den amerikanske presidenten som besøkte byen i 1963. Noen hundre meter fra torget, ikke langt fra elven River Corrib, ligger St. Nicholas Collegiate Church, den største middelalderkirken på Irland. Hvis været ikke viser seg fra sin beste side så kan kjøre til Galway Museum der du kan lære deg mer om byens historie, ta turen til Irish Crystal Heritage Centre der du kan kjøpe med deg alt fra vakre vaser til lysekroner, eller besøke Galway Aquarium der du kan se på fisker i alle regnbuens farger.

  Nærheten til havet gjør byen til den perfekte destinasjonen for den som er glad i sjølivet. Det krystallklare vannet i Galway Bay er himmelrike for dykkere, og på Salmon Weir Bridge kan du stå og fiske opp store laks. Ta en båttur ut til Aran-øyene (Inis Mór, Inis Meáin og Inis Oírr) og se på de kristne monumentene og nyt av den vakre naturen med sine mange blomsterarter. I Galway er det også muligheter for både surfing og vindsurfing, og om sommeren kan du sole og bade på blant annet Gurteen Bay Beaches, Silver Strand Beach og Coral Beach Carraroe.

  Å ta en kveld på de lokale pubene er nesten obligatorisk når man er i Irland. Her kan du snakke med lokalbefolkningen, høre på irsk musikk og spise god irsk mat. I byen er det flere festivaler under året, og disse tiltrekker besøkende fra hele verden. Galway International Oyster & Seafood Festival holdes i september, Galway Arts Festival er juli og Galway Early Music Festival holdes i mai.

  Med en leiebil fra Auto Europe kan du også ta deg utenfor byens grenser. En av de mest kjente naturseverdighetene i denne delen av Irland er Cliffs of Moher, 200 meter høye klipper som brått stuper ned i Nord-Atlanteren.

  Trafikk og parkering

  De større veiene N59, N84, M6 og N17 leder inn og ut av Galway. Man må betale for gateparkering mellom 0830-1830, mandag til lørdag. Makstiden er på to timer, og du betaler i en betalingsautomat. Byen har tre offentlige langtidsparkeringsområder og to korttidsparkeringesområder. Det finnes også et antall private parkeringer.

  Geografisk informasjon

  Denne flotte kystbyen ligger i Atlanterhavet, i Galway Bay. I Galway er det et skiftende vær og det kommer en del nedbør. Avstander til andre irske byer: Ennis - 65 km, Limerick - 100 km, Dublin - 210 km, Knock - 70 km, Shannon - 80 km, Athlone - 85 km, Castlebar - 76 km. Bilutleie i Galway er ukomplisert når du booker hos Auto Europe, for hos oss kan du spare penger med noen få klikk!

  Flyplass

  Shannon flyplass og Knock flyplass er de to nærmeste flyplassene, begge ligger ca. 90 km fra Galway.

  Shannon flyplass (SNN)
  Adresse: Co Clare, Irland
  Telefon: +353 (0)61 712 000
  Leiebil fra Shannon flyplass

  Knock flyplass (NOC)
  Adresse: Charlestown, Co. Mayo, Irland
  Telefon: +353 (0)94 9368 100
  Leiebil fra Knock flyplass

  Offentlig Transport

  Byens togstasjon heter Céannt Station, og her kan du ta tog fra selskapet Iarnród Éireann. Busser tar deg rundt Galway, og det går også busser til Shannon flyplass, Knock flyplass og Dublin flyplass.