Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CORK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Cork flyplass med Auto Europe

  Cork flyplass er en av de tre hovedflyplassene på Irland, og den som ligger lengst sør i landet. Flyplassen finner du 6 km sør for Cork, i et område kjent som Farmers Cross. Flyplassen har både utlands- og innlandsflyvninger med Aer Lingus og Ryanair året rundt. Auto Europe hjelper deg med å booke en leiebil på Cork flyplass. Vi gjør det enkelt å finne de beste prisene til flyplassens bilutleiere!

  Flyplassinformasjon

  Cork flyplass (ORK)
  Offisielt navn: Aerfort Chorcai
  Engelsk navn: Cork Airport
  Adresse: Kinsale Road, Cork, Irland
  Beliggenhet: Flyplassen ligger 6 km sør for Cork.
  Flyselskaper: Aer Lingus og Ryanair flyr hit året rundt. Under sommermånedene flyr det også charterfly herfra.

  Terminaler

  Hovedterminalen på Cork flyplass har to etasjer. I Level 1 finner du avgangshallen, og på Level 0 ligger ankomsthallen. Det finnes butikker og restauranter både før og etter passkontrollen.

  Henting og levering av leiebil

  Det er mange som tilbyr bilutleie på Cork flyplass. Det er meget viktig at du leser Vilkår & Betingelser før du booker slik at du vet hvor din bilutleier er. Bilutleierne nedenfor har skranker inne i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 07:30-23:59
  Budget 06:00-23:59
  Enterprice 06:00-23:59
  Hertz 06:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Cork flyplass har bra taxfree-shopping, og mange restauranter der du kan få deg noen godt å spise. Gratis wi-fi er tilgjengelig over hele flyplassen. Dersom du trenger å veksle penger kan du gå til banken som ligger ved siden av bokhandelen i Level 0. Her finner du også to minibanker, en med Euros og en med både Euros og Sterling. Hvis du trenger å ordne håret før flyturen kan du gå til flyplassens frisørsalong. Informasjonsskranken finner du ved siden av bilutleieskrankene i ankomsthallen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil
  Om du skal til Cork så tar du vei N27. Om du skal til Kinsale så tar du vei R600, og vei N22 tar deg til Killarney. For fler reiseruter og mer informasjon om trafikkregler, klikk deg videre til vår kjøreguide for Irland.

  Buss
  Det går busser fra Cork til flyplassen. Du kan også ta buss til Parnell Place Bus Station og Kent Railway Station i Cork. Når du kommer til bussterminalen eller togstasjonen kan du ta buss og tog videre til mange andre irske byer, blant annet Dublin og Limerick.

  Taxi
  Taxier finner du utenfor terminalbygningen.

  Parkering

  Flyplassen har både korttids- og langtidsparkering med tilsammen over 4.300 parkeringsplasser. Parkeringsautomater ligger inne i terminalen. Korttidsparkeringen ligger ved siden av terminalbygningen, og for å komme til langtidsparkeringen følger du skiltene. Når du skal parkere i Cork har du et antall valgmuligheter; Park & Ride- parkeringer, gateparkeringer eller parkeringshus. Hvis du kjører bobil så finnes det til og med parkeringsplasser for disse kjøretøyene.

  Nyttige linker

  Cork Flyplass hjemmeside