Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CALGARY FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Calgary flyplass - Book og spar

  Din leiebil på Calgary flyplass booker du raskt og smidig hos Auto Europe. Vi har et stort utvalg av biler til meget gode priser. Calgary ligger i Alberta og er provinsens største by. Calgary flyplass ligger bare noen få kilometer fra sentrum og med bil er du der på kun et kvarter (avhengig av trafikk). Denne kanadiske byen er det perfekte stedet for friluftsaktiviteter og naturopplevelser på grunn av den beleilige beliggenheten mellom Canadian Rocky Mountains og Canadian Badlans. Her kan du ta rideturer i fjellet, klatre, ta lange gåturer i flott natur, prøve på elverafting eller ta en tur med helikopter. Calgary er også en kunstinteressert by som har mange bra gallerier og museer. Det er et antall spennende festivaler under året og et stort utvalg av bra restauranter. Andre byer i nærheten av Calgary flyplass som du bør besøke er Red Deer (134 km), Banff (142 km) og Edmonton (286 km). Kjøreplanen og reiseruten bestemmer du - vi har bilen som tar deg dit.

  Flyplassinformasjon

  Calgary flyplass (YYC)
  Offisielt navn: Calgary International Airport
  Adresse: 2000 Airport Road NE, Calgary, AB T2E 6Z8
  Flyselskaper: Air Canada, Air North, Air Transat, Alaska Airlines, American Airlines, British Airways, Central Mountain Air, Delta, KLM, Sunwing Airlines, US Airways, United og West Jet.

  Ankomsthallen ligger i første etasje og avgangshallen finner du i andre.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Calgary flyplass - book din neste leiebil hos Auto Europe!

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 6:00-01:00
  Hertz Man-fre, søn: 06:00-01:00 Lør: 07:00-23:59
  National Man-søn: 06:00-01:00
  Thrifty Man-søn: 06:00-00:00

  Flyplassens fasiliteter

  Det finnes et stort utvalg av butikker både før og etter sikkerhetskontrollen. Det samme gjelder restauranter, kaféer og kiosker. Ta med barna til Calgary International SpacePort, et interaktivt museum som ligger i tredje etasje, eller til en av de fem spill-arkadene. På Calgary flyplass er det også spa, apotek og frisør. Turistkontoret er åpent mellom 06:00 og 23:00. Du kan enkelt logge deg på flyplassens wi-fi som er gratis. Flyplassen har tre lounge-områder; Servisair Chinook Lounge, Maple Leaf Lounge og Rocky Mountain Lounge, i tillegg til et hotell; Delta Calgary Hotel.

  Transport

  Flyplassen ligger like ved Highway 2 så det er enkelt å kjøre til sentrale Calgary. Det går shuttle-buss til et antall hotell og destinasjoner. Buss 300 BRT går fra flyplassen til sentrum, buss 100 går til McKnight-Westwinds LRT Station og buss 430 går til Northpointe og Standstone Bus Terminals. Taxier finnes tilgjengelig hele døgnet.

  Parkering

  Korttidsparkering finner man på parkeringsområde P1 og P2, og her er de første 30 minuttene gratis. Langtidsparkering er på P2, P4, P5, P6 og P7. Economy Lot er en langtidsparkering som ligger i et gåavstand fra flyplassen. Gateparkering i Calgary må betales (med kort eller mynt) for mellom mandag og lørdag i tidsperioden 09-18. Det er gratis på søndager og helligdager.

  Nyttige Linker

  Calgary Flyplass Hjemmeside