Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CAPE TOWN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Cape Town Flyplass med Auto Europe

  Få den beste mulige starten på ferien din i Cape regionen med bilutleie fra Cape Town Airport med Auto Europe! Vi samarbeider med mange internasjonale og lokale utleiere, og på den måten kan vi tilby deg de beste prisene og en stor bilpark slik at du kan finne den bilen som passer perfekt for akkurat deg. Når du booker med Auto Europe får du service av høyeste kvalitet, slik at din reise og billeie blir så smidig og enkel som mulig.

  Flyplass Informasjon

  Cape Town International Airport (CPT)
  Offisielt navn: Cape Town International Airport
  Adresse: Private Bag X9002, Cape Town International Airport, 7525, Cape Town
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 1 km utenfor Cape Towns sentrum. Flyselskaper som flyr til Cape Town Airport fra Norge med mellomlandinger er: Air France, Swiss, Turkish Airlines, Qatar Airways, Lufthansa, British Airways og KLM
  Telefon: +27 (021) 937 1200

  Henting og Levering av Leiebil

  Bilutleierne har sine kontor i en bygning rett foran Central Terminal Building som kobler sammen innenlands terminalen og den internasjonale terminalen. Bilutleie bygningen kommer du til ved å ta t-banen som du finner på begge sidene av terminal bygningen. Avis, Budget, First Car og Hertz er åpne hele døgnet.

  Flyplass Fasiliteter

  Flyplassen kan tilby et stort utvalg av butikker, restauranter og caféer. Disse kan du finne på både før og etter sikkerhetskontrollen, men flertallet ligger etter. Butikker og restauranter finner du både på innenlands terminalen og den internasjonale terminalen. Når du har kommet forbi sikkerhetskontrollen finnes det tilgang til Wi-Fi.

  Transport/ Hvordan komme seg til flyplassen

  Å kjøre fra Cape Town Airport til sentrum er enkelt: følg motorveien N2, og du kommer til city på ca. 15 minutter. Om du har tenkt å ta med leiebilen til andre byer, så er flyplassen direkte koblet sammen med N2, men man kan også ta R300 motorveien via M12, M22, eller M10. Stellenbosch, for eksempel, ligger bare en halvtimes kjøretur på M12. N2 tar deg til George, som ligger ca. 418 km unna, omtrent en 4,5 times kjøretur. Flere tips angående å kjøre bil i Sør-Afrika finner du her. Hvis du skal hente leiebilen din på et bykontor istedenfor på flyplassen, så finnes det mange transportmuligheter fra flyplassen til sentrum. Private shuttle selskap kjører til et flertall destinasjoner i regionen, og disse bussene går fra "intenational inner lane". Representanter for selskapet møter passasjerene i ankomsthallen. MyCiTi bussene er en ekspress service som går mellom flyplassen og Civic Centre stasjon i sentrale Cape Town, disse som går hvert 20:e minutt. Det finnes også muligheten for å ta taxi. Det anbefales å bruke Touch-Down Taxis, et autorisert taxi selskap.

  Parkering

  Det er ikke så vanskelig å finne parkering i Cape Town, og det er ofte rimelige priser. Du kan parkere på parkeringsområder, eller på gaten, men vær oppmerksom på gjeldende tidsbegrensning. Noen områder har "car guards" som kan passe på bilen din mot tips. Disse har ofte på seg vester i sterke farger.

  Nyttige Linker

  Flyplassens Hjemmeside