Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CAPE TOWN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Cape Town til beste pris med Auto Europe

  La Auto Europe hjelpe deg med bilutleie i Cape Town, slik at du kan utforske en av Sør-Afrikas mest populære turistdestinasjoner. Cape Town er tettbefolket, og med et kulturellt mangfold. Denne byen er delt opp i et flertall regioner, inkludert City Bowl (business distriktet), i tillegg til mange forsteder som du enkelt kan utforske i en leiebil booket gjennom Auto Europe. Med mer enn 50 år av erfaring i bilutleiebransjen, så er Auto Europe perfekt når det kommer til å få din billeie skreddersydd.

  Trafikk og Parkering

  Som i mange tettbefolkede områder så er det til tider mye trafikk i Cape Town, spesielt på morgningen og kvelden. Tillegg til dette så øker trafikken under ferier og rundt strendene, så det kan være lurt å planlegge noe ekstra tid ved disse tilfellene. Det er ikke lov til å snakke i mobiltelefon når du kjører. Det er tre nasjonale motorveier som starter i Cape Town. N1 kobler Cape Town sammen med Bloemfontein, Johannesburg, Pretoria, og Zimbabwe. N2 kobler Cape Town sammen med Port Elizabeth, East London, og Durban. N7 kobler Cape Town sammen med Northern Cape provinsen. I tillegg til riksveiene er det også et lokalt veisystem med fire filer (også referert til som carriageways eller M-roads) som kobler sammen forskjellige deler av byen. Vår kjøreguide for Sør-Afrika har mer informasjon angående det å kjøre din leiebil i Cape Town, og i andre byer i Sør-Afrika.

  Parkering

  Det finnes mange parkeringsmuligheter i Cape Town, og mange til rimelige priser. Du kan enten parkering på et parkeringsområde eller på gaten. Ofte er gateparkering begrenset til to timer. Det finnes også "car guards" som kan passe på bilen din mens den er parkert. Disse bærer ofte neon farget gule eller røde vester, og jobber for tips. Disse vaktene sies å være ganske gode til å passe på bilen din.

  Geografisk Informasjon

  Cape Town er den nest største byen i Sør-Afrika, og har en populasjon på 3,5 millioner innbyggere. Cape Town er hovedstaden i Sør-Afrika, og det gjør byen til et sted med mye aktivitet. Byens havn er travel og står for en stor del av innkomsten til området. Cape Town har både fjell og strender som turister kan utforske, og er kjent for sitt biologiske mangfold som de passer godt på. Byen har et middelhavsklima med en mild og våt vinter, mens sommeren er tørr og varm. Vinteren starter i juni og varer til august, med en gjennomsnittstemperatur på mellom 9°C og 18°C. Sommeren varer fra tidlig desember til mars, med en gjennomsnittstemperatur på mellom 16°C og 26°C grader. Gjennomsnitts mengden på regn i byen er på beskjedne 515ml. Sen vår og tidlig sommer kan by på en del vind.

  Cape Town Airport

  Cape Town International Airport (CPT)
  Website: www.airports.co.za
  Telephone: +27 (021) 937 1200

  En World Travel Award vinner og den nest største flyplassen i Sør-Afrika, Cape Town International Airport kan tilby flyvninger til de fleste byer i Sør-Afrika i tillegg til internasjonale flyvninger. Som en forberedelse til 2010 FIFA World Cup, så åpnet Cape Town International Airport en helt ny terminal for å kunne ta imot økt trafikk. De bygde et flertall store parkeringsområder, pusset opp avgangshall for innenlands flyvninger, bygget en ny Bus Rapid Transit System stasjon, og et nytt double-decker veisystem.

  Offentlig Transport

  Tog

  Det finnes mange alternativer når det kommer til tog i dette området. Cape Town har to langdistanse tog som går via Shosholoza Meyl, et daglig tog til og fra Johannesburg via Kimberley, i tillegg til ukentlige tog til og fra Durban via Kimberley, Bloemfontein, og Pietermaritzburg. Det luksuriøse, turistorienterte Blue Train går gjennom Cape Town, i tillegg til Royos Rail.

  Metro

  Metrorail har 96 holdeplasser rundt omkring i Cape Town.

  Buss

  Det er flere busselskaper som kjører fra Cape Town til andre byer i Sør-Afrika. Innenfor byens grenser kjører selskapet Golden Arrow bus Services.

  Integrated Rapid Transit

  Cape Town sitt Integrated Rapid Transit System er et nytt system som transformerer og integrer offentlig transport i området. IRT sitt Bus Rapid Transit (BRT) er en førsteklasses bussbasert transitt system som tilbyr rask, komfortabel og rimelig service til sine passasjerer, og er en av de mest effektive måtene å ta seg rundt i byen på. BRT har mange av de samme fordelene som Metrorail, men kostet mye mindre å bygge. Mange andre byer bruker også dette systemet, som for eksempel Los Angeles, Sao Paulo, Ottawa og Beijing.

  Taxi

  Ta ikke en taxi fra gaten, men ring og bestill en fra et taxifirma. Det er mange du kan ringe, for eksempel Excite, Cabnet, og Intercab. Disse taxiene kjører innenfor forstedene til Cape Town.

  Bobilutleie i Cape Town

  Se Sør-Afrika fra sin beste side ved å leie bobil i Cape Town. Med bobilutleie kan du ta inn det flotte landskapet på vei mellom Sør-Afrikas vakreste byer. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge turen og velge riktig bil. Se vårt utvalg og kontakt oss gjerne om du har spørsmål til din bobilutleie.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Cape Town