Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DURBAN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Durban - beste pris garantert

  Start din neste ferie i dette strandparadiset gjennom å booke leiebil gjennom Auto Europe, slik at du kan utforske Durban og de nærliggende områdene i ditt eget tempo. Auto Europe er opptatt av å gi sine kunder de mest konkurransedyktige prisene, god kundeservice og et stort utvalg av biler. Vi har et meget godt samarbeid med forskjellige utleiere, og vi kan nå gi deg muligheten til å hente din leiebil i Durban, enten på King Shaka Airport, eller på en av de fire bykontorene. Uansett hva dine planer er i Durban, Auto Europe vil skreddersy den perfekte leien for deg.

  Trafikk og Parkering

  Nedenfor finner du noen tips når det kommer til å kjøre din leiebil i Durban, slik at din reise blir så smidig som mulig.

  • Man kjører på venstre side av veien, og kjører om på høyre.
  • Veiskilt som gjelder avstand og fart er skrevet i km.
  • Man må bruke sikkerhetsbelte.
  • Det er lurt å ha en oppdatert GPS eller kart, da mange veier fikk nye navn på slutten av 1990 tallet.

  Durban er koblet sammen med et motorveinettverk, men det er lange avstander til andre byer. Du finner Pietermaritzburg ca. 64 km fra Durban, som tar ca. 50 minutter å kjøre til på N3 motorveien. Fortsetter du på N3 så kommer du til Johannesburg, en kjøretur på 5,5 time, 566 km. Om du kan tenke deg en enda lenger kjøretur så kan du kjøre til East London gjennom å følge N2 motorveien ca. 655km, en kjøretur på 7,5 time. Flere distanser og trafikkregler finner du her.

  Parkering

  I sentrale Durban betaler du i en parkeringsautomat og legger lappen på dashbordet. Du kan også betale en "car guard" for å passe på bilen når den er parkert.

  Geografisk Informasjon

  Durban er den største byen i KwaZulu-Natal provinsen. Byen ligger på østkysten av Sør-Afrika. Durban er en populær turistdestinasjon med sine mange vakre strender og deilig klima. Det subtropiske klimaet gir en varm og fuktig sommer, mens det på vinteren er tørt og relativt mildt. Det er regnsesong fra november til april. Tordenvær på ettermiddagen og kvelden er vanlig om sommeren.

  Durban Airport

  King Shaka International Airport - DUR
  Hjemmeseite: www.airports.co.za
  Telephone: +27 32 436 6758

  Offentlig transport

  Foruten leiebil, så finnes det offentlig transport som tar deg rundt Durban og til nærliggende byer.

  Tog

  Det finnes tog som kjøres av Metrorail i Durban og til nærliggende byer. Du kan også ta lang-distanse tog fra Durbans togstasjon, Spoornet's Shosholoza Meyl, med daglige avganger til Johannesburg (med stopp også i Pietermaritzburg og Newcastle). Det går tog ukentlig til Cape Town, som stopper i blant annet Kimberley og Bloemfontein.

  Buss

  The Durban People Mover tilbyr rimelig transport for turister. Det er tre linjer som stopper i business distriktet, stranden og på et flertall turistattraksjoner. Disse går hvert 15:e minutt. Det finnes også et flertall lang-distanse busser som kjøres av private selskap, som for eksempel Baz Bus.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Durban