Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GEORGE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i George til beste rate med Auto Europe

  Om du leter etter noe utenom det vanlige til din ferie i George, book leiebil gjennom Auto Europe og det vil gi deg friheten til å reise rundt i ditt eget tempo. Vi gir deg den beste kundeservicen til de mest konkurransedyktige prisene. Våre internasjonale og lokale samarbeidspartnere har et stort utvalg av biler å velge mellom, og disse kan hentes på enten George Airport eller på et bykontor. Enten det er en familieferie eller businessreise, Auto Europe skreddersyr din bilutleie i George slik at den passer deg perfekt.

  Trafikk og Parkering

  Nedenfor finner du noen trafikkregler som gjelder i George. For mer informasjon, vennligst klikk deg in på vår kjøreguide for Sør-Afrika.

  • Biler kjører på venstre side av veien.
  • Alle må ha på seg sikkerhetsbelte.
  • Promillegrensen er 0,05%.
  • Det er kun lov til å bruke hands-free.

  Du kommer til George gjennom å kjøre på riksveien N2, som går langs sørkysten, og kobler sammen Port Elizabeth og George.

  Parkering

  Parkering i George er gratis. Det er parkeringsområder i sentrum. Les nøye på skiltene for hvilke parkering- og tidsrestriksjoner som gjelder.

  Geografisk Informasjon

  George er en havneby på sørkysten i Western Cape regionen, halvveis mellom George og Port Elizabeth. Byen ligger på en platå mellom det Indiske hav og Outeniqua fjellene i nord. Byens kystlinje har vakre strender som tiltrekker mange turister. George har mange turistattraksjoner og ett flott dyreliv. Det deilige klimaet gjør George til en populær turistdestinasjon. Byen har en varm sommer og en mild vinter. Sommertemperaturen ligger på i gjennomsnitt 22°C, og på vinteren ligger temperaturen rundt 7°C.

  George Airport

  George Airport har bare innlandsflyvninger, og ligger ca. 19 km sør-vest for George.

  George Airport (GRJ)
  Hjemmeside: www.airports.co.za
  Telephone: +27 (0)44 8769310

  Offentlig Transport

  Det er ingen togforbindelser mellom George og andre Sørafrikanske byer. Men det er mulig å ta en vintage tog til Garden Route, kjørt av Rovos Rail. Besøkende kan også ta et damptog fra George til Mosselbay.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon George