Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I JOHANNESBURG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Johannesburg til beste pris med Auto Europe

  Auto Europe er stolte over å kunne tilby deg den perfekte bilutleie i Johannesburg, Sør-Afrika. Med mer enn 60 år i bilutleiebransjen, jobber våre reiseeksperter utrøttelig med å gi deg de laveste prisene og en prisvinnende kundeservice. Vår dedikasjon til å kunne tilby enestående bilutleie på mer en 24 000 destinasjoner verden over reflekteres i hver enkelt leie. Leiebil i Johannesburg som er booket gjennom Auto Europe gir deg en smidig og komfortabel start på din reise, enten det er fra Johannesburg International Airport, Johannesburg togstasjon eller en av de mange bykontorene.

  Trafikk og Parkering

  Den beste måten å a seg rundt på i Johannesburg er med leiebil, da denne byen er bygget for biler og den offentlige transporten er noe begrenset. Her er noen ting å bemerke seg:

  • Man kan ikke alltid stole på gateskilt, så det kan være lurt å ha et oppdatert kart eller GPS.
  • Hvis du kjører på landsbygden så vær oppmerksom på dyr og hull i veien.
  • Urbane Johannesburg begynner å bli mer sikkert, men det anbefales å holde dører og vinduer lukket når du kjører, og holde verdisaker ute av syne.
  • Om du ser en trafikkulykke eller noen som har fått motorstopp, ikke stopp og hjelp. Bare kjør videre og ring politiet.

  Klikk deg in på vår kjøreguide for mer informasjon angående trafikkregler i Sør-Afrika.

  Parkering

  Gateparkering kan være vanskelig å finne i Johannesburg. Tidsrestriksjoner og andre gjeldene regler for parkering er ikke alltid lett å finne informasjon om. Parker bilen på et sikkert sted så ofte som mulig , og la aldri verdi saker ligge igjen i bilen.

  Geografisk Informasjon

  Med nesten 4 millioner innbyggere i det metropoliske området så er Johannesburg den største byen i Sør-Afrika. Byen ligger på en stor, høyt liggende platå med flott natur og vakre elver som renner ut i to av Sør-Afrikas største elver. Det er en vakker og moderne by med mange grøntområder. Johannesburg kan friste med både deilig mat og spennende museum. Hvorfor ikke ta en tur til The Apartheid Museum eller Mandela Family Museum? Fra Johannesburg er det kun en kort kjøretur til den berømte Kruger National Park, med herlige naturopplevelser og safari lignende rundturer. Johannesburgs årstider er annerledes en de i den nordlige hemisfæren, og dette gjør sommeren (oktober til april) er den perfekte tiden for et besøk for de som vil unngå kulde. Om sommeren er det varmt på dagtid, mens det på ettermiddagen kan regne og bli noe kjøligere. Om vinteren er det tørre, solfylte dager og kjølige netter.

  Flyplasser i Johannesburg

  Hovedflyplassen i Johannesburg er O.R. Tambo Internasjonale Flyplass, også kalt Johannesburg International Airport. Den har to terminaler, terminal A for internasjonale flyvninger og terminal B for innenlands flyvninger. Det er også en mindre flyplass i byen, Lanseria Airport, for innenlandsfly, lavprisfly og diplomatfly.

  O.R. Tambo International Airport (JNB)
  Telephone:
  +39 06 65951

  Lanseria International Airport (HLA)
  Hjemmeside: www.lanseria.co.za
  Telephone: +27 11 367 0300

  Offentlig Transport

  I tillegg til flyplassene, så kan man også komme seg til Johannesburg via tog eller buss. Det er citybusser og minibuss taxis som kan ta deg rundt. Det finnes også taxiservice.

  Busslinjer

  Greyhound: Kobler sammen Johannesburg med destinasjoner over hele Sør-Afrika, inkludert Cape Town og Durban.

  Translux: Går til byer rundt om i Sør-Afrika, til eksempel Malawi, Mozambique, Zambia og Zimbabwe.

  Magic Bus: Spesialisert på kortere turer, som for eksempel flyplass shuttle service.

  Rea Vaya: Lokal offentlig transportsystem som går rundt i byen Johannesburg.

  Tog

  Park Station er sentralstasjonen i Johannesburg. Her går det tog til omliggende byer. Spoornet tar deg til andre byer i Sør-Afrika. MetroRail og Gautrain er begge tog som tar deg til forsteder og nærliggende byer til Johannesburg.

  Taxi

  Det er også mulig å ta en taxi i Johannesburg. Når du ringer for å bestille taxi er det lurt å bestemme pris over telefon.

  Bobilutleie i Johannesburg

  Sør-Afrika viser seg fra sin beste side når du leier bobil i Johannesburg. En bobil gir deg en unik frihet til å planlegge dagene dine og reise helt etter eget hjerte og dagsform. Les mer her, og begynn å tenke på å gjøre din reise til Johannesburg om til en bobilferie! Vi hjelper deg gjerne.