Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PORT ELIZABETH

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Port Elizabeth - Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe har over 50 år av erfaring i bransjen, og vi kan tilby våre kunder noen av de laveste prisene på leiebiler på markedet. Vi gir deg fantastisk kundeservice i tillegg til et stort utvalg av bilkategorier. Vi skreddersyr din billeie for deg! Du kan hente din leiebil på Port Elizabeth Airport, slik at du kan komme deg til de vakre strendene fortest mulig.

  Trafikk og Parkering

  Å kjøre bil på et ukjent sted kan ofte føles litt skremmende, men hvis du er oppmerksom på din omgivelse og husker på gjeldene trafikkregler, så kommer du til å klare deg bra. Her er noen tips når du skal kjøre din leiebil i Port Elizabeth. For mer informasjon klikk deg in på vår kjøreguide for Sør-Afrika.

  • Port Elizabeth er kjent som "15 minutters byen" da kjøretiden fra et sted til en annen er meget kort.
  • Fartsgrenser er i km.
  • En generell regel er fartsgrensen ligger på 60 km i tettbygde strøk, 100 km/t på landeveier og 120 km/t på motorveier, hvis ikke annet er angitt.
  • Alle i bilen må bruke sikkerhetsbelte.
  • Man kjører på venstre side av veien.

  Du kommer enkelt til Port Elizabeth gjennom på N2 motorveien. Den populære Garden Route går til George og Cape Town. Kjører du mot øst vil du komme til East London og Durban.

  Parkering

  Det er parkeringsautomater på gatene i Port Elizabeth. Vær oppmerksom på eventuelle parkeringsrestriksjoner. Det finnes også privat parkering.

  Geografisk Informasjon

  Port Elizabeth, ofte forkortet til "PE", er den femte største byen i Sør-Afrika, og ligger på østkysten i Eastern Cape Provinsen. Byen er spredt over ca. 16 km langs med Algoa Bay. Port Elizabeth har over 80 km med strandlinje, og byen er kjent for å leve opp til sine kallenavn, "The Friendly City" og "The Windy City".

  Port Elizabeth Airport

  Port Elizabeth International Airport - PLZ
  Adresse: Alister Miller Drive, Walmer 6065, Sør-Afrika
  Hjemmeside: www.airports.co.za
  Telephone: +27 (0)41 507 7319

  Offentlig Transport

  Man kan også bruke offentlig transport for å ta seg rundt Port Elizabeth.

  Tog

  Sentralstasjonen ligger sentralt ved havnen. Om du reiser inne for bygrensen eller forstedene til byen, så kan du ta Metrorail. De går regelmessig på hverdagene, og mer sjeldent på helgene. Om din destinasjon ligger langt unna Port Elizabeth, så kan Shosholoza Meyl sine tog ta deg til Johannesburg via Bloemfontein.

  Buss

  Offentlige busser, som tar deg rundt i byen, kjøres av The Algoa Bus Company. Et flertall private busselskaper, som Baz Bus, har også ruter som tar deg til nærliggende byer. Sentralstasjonen for buss ligger på Market Square

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Port Elizabeth Flyplass