Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PORT ELIZABETH FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Port Elizabeth Flyplass med Auto Europe

  Gjør din ferie i Sør-Afrika så smidig og komfortabel som mulig, besøk Auto Europes hjemmeside for å finne kvalitetsbilutleie fra Port Elizabeth flyplass. Vi kombinerer super service med konkurransedyktige priser på leiebiler i Sør-Afrika. Du kan enten hente din leiebil på Port Elizabeth Flyplass eller i city. Vi kan tilby deg et stort utvalg av leiebiler hos våre internasjonale og lokale utleiere.

  Flyplassinformasjon

  Port Elizabeth Flyplass (PLZ)
  Offisielt navn: Port Elizabeth International Airport
  Adresse: Alister Miller Drive, Walmer 6065, Sør-Afrika
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 3 km fra city.
  Flyselskaper: British Airways (drives av Comair), South African Airways, South African Express, Mango og Airlink.

  Terminaler

  Flyplassen var tidligere kjent som H.F Verwoerd Flyplass. Den ble renovert i 2004 og kan nå ta imot opp til 2 millioner reisende per år. Flyplassen er også referert til som "10 minute airport" grunnet sin sentrale beliggenhet - kun 10 minutter fra city! Per dags dato tar flyplassen imot kun innenlands fly. Siden det er en flyplass av en mindre, kompakt størrelse så gjør ankomst og avgang til en smidig og ukomplisert opplevelse.

  Henting og levering av leiebil

  Å hente din leiebil på Port Elizabeth Flyplass er smidig og enkelt. Våre utleiere finner du i ankomsthallen inne i terminalen. Før du kjører avgårde, sjekk din leiebil for eventuelle skader som ikke har blitt registrert av utleieren. Bilparken i Sør-Afrika varierer når det kommer til størrelse på bilene. Generelt så er europeiske bilkategorier større en de tilsvarende sør-afrikanske bilkategoriene. Før du leverer tilbake leiebilen til Port Elizabeth flyplass, fyll opp tanken, i henhold til drivstoffpolicyen til den lokale utleieren.

  Utleiere Åpningstider
  Hertz Man-fre: 06:00 - 22:00
  Lør: 07:30 - 18:00
  Søn: 07:30 - 22:00
  Avis Man-fre: 06:00 - 22:00
  Lør: 07:00 - 19:00
  Søn: 07:00 - 21:30
  Budget Man-fre: 05:00 - 22:00
  Lør: 07.00 - 19:00
  Søn: 07:00 - 22:00
  First Car Man-fre: 06:00 - 21:30
  Lør: 07:00 - 18:00
  Søn: 07:00 - 21:30

  Flyplassens fasiliteter

  I terminalbygningen finner du minibanker mellom ankomst- og avgangshallen. Nelson Mandela Metropolitan Visitors Centre og informasjonsskranken ligger i ankomsthallen. Postkontor finner du i avgangshallen. Det finne et utvalg av kaféer, kiosker og souvenir butikker i avgangshallen i terminalbygningen. I andre etasje finner du også restauranter.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det går ikke tog eller buss til og fra city. Men siden flyplassen ligger såpass nærme Port Elizabeth city så er taxi et bra transportalternativ. Flyplassens autoriserte taxibiler (har en ACSA logo på bilen) finner du utenfor terminalbygningen. Det finnes også minibuss-taxier, men ta kun disse hvis du er kjent i området og du vet hvor du skal gå av.

  Om du skal kjøre din leiebil inn til city så tar du Alister Miller Drive, også kjent som M11, når du kjører ut av flyplassområdet. Fortsett på M11, og når du kommer til Forest Hill Drive så tar du venstre. Kjør til du kommer til et T-kryss ved M9 og sving høyre. Kjør til du kommer til et stort lyskryss og ta der til venstre på M4 for å komme deg til city kjernen.

  Klikk deg in på vår side med kjøreinformasjon for Sør-Afrika for å lese mer om trafikkregler i landet. En bilutleie fra Port Elizabeth gir deg mange reisemuligheter i Eastern Cape, med N2 veien som tar deg til East London.

  Parkering

  Det er både korttids- og langtidsparkering på Port Elizabeth Flyplass. Foran terminalen er det et gratis drop-off område. I city betaler du en parkeringsautomat, og les alltid skilt nøye for informasjon gjeldene tids- og parkeringsrestriksjoner.

  Nyttige linker

  Port Elizabeth Flyplass Hjemmeside