Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ JOHANNESBURG FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Johannesburg Flyplass med Auto Europe

  Hvis du booker en leiebil fra Johannesburg Flyplass gjennom Auto Europe vil du få en god start på ditt eventyr i Sør-Afrika. Vi har under en lang tid samarbeidet med et stort antall bilutleiere, og dette gjør at vi kan tilby utrolig lave priser, uten å kompromisse med kundeservicen. Sjekk ut våre tilbud til din neste reise, og du kan være sikker på at du vil finne en bil som passer deg perfekt.

  Flyplassinformasjon

  Johannesburg Flyplass (JNB)
  Offisielt navn: O.R. Tambo International Flyplass
  Adresse: O R Tambo Flyplass Road, Kempton Park, Johannesburg 1627, Gauteng, South Africa
  Beliggenhet: Flyplassen ligger i nærheten av Kempton park, ca. 24km fra sentrale Johannesburg.
  Flyselskaper: Over 40 flyselskaper flyr til og fra Johannesburg, blant annet SAS og British Airways. Flyplassen er også knutepunktet for South African Airways og lavpris-flyselskap som til eksempel Mango.
  Telefon: +27 (0) 11 921 6262

  Terminaler

  O.R Tambo International Flyplass er hovedflyplassen som har både innenlands- og internasjonale flyvninger. Flyplassen er som oftest delt in i to terminaler. Terminal A har internasjonale flyvninger, mens Terminal B har innenlands flyvninger. Begge terminalene har to etasjer. I første etasje ligger avganger, mens ankomst ligger i andre etasje. Mange selskaper bruker Terminal B som in-checkingsområde både for innenlands- og internasjonale flyvninger. Bagasjeområdet finner du i ankomsthallen.

  Henting og levering av leiebil

  For å komme deg til bilutleieskrankene så må du gå til ORTIA sitt parkeringshus som ligger på motsatt side av Terminal B.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Utleiere Åpningstider
  Hertz Man - Søn 24 h
  Avis Man - øn 24 h
  Budget Man - Søn 01:00 til 23:59
  First Car Man - Søn 00:00 til 23:30

  Flyplassens fasiliteter

  På Johannesburg Flyplass finnes det mange muligheter for shopping, da flyplassen har mer enn 100 butikker du kan velge mellom. Disse butikkene, i tillegg til restauranter og kaféer, finner du rundt omkring på flyplassen og i venteområdet i begge terminalene. Det er to områder hvor det er internett tilgang i Terminal B og en i Terminal A. Den internasjonale avgangshallen har trådløs internett som de med et spesielt WiFi kort kan bruke. Denne servicen er tilgjengelig i hele avgangshallen, inkludert de fleste restaurantene. Valutakontor finner du i begge terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Du kommer deg til flyplassen ved å ta R24 Flyplass Freeway, som er koblet sammen med R24 og R21 motorveiene. Det er enkelt å kjøre in til Johannesburg fra flyplassen, en tur på ca. 24km, og det tar ca. 20 minutter hvis du kjører på R24. Pretoria ligger heller ikke så langt unna. Tar du R21 motorveien kommer du til city, ca. 55km - 40minutter. Hvis du ønsker en lengre tur, kan du kjøre til Durban som ligger på kysten. Følg N3 i 579km så vil ta være fremme på ca. 5,5 time. Klikk deg in på siden med informasjon om det å kjøre bil i Sør-Afrika hvis du vil vite mer. Om du ikke skal kjøre leiebil fra flyplassen til Johannesburg city, så finnes det offentlig transport som du kan bruke. Gautrain toget går fra transitt terminalen som ligger mellom Terminal A og B. Gautrain kobler sammen flyplassen med Sandton og Pretoria. Det finnes også buss, Metrobus og Putco, med fem forskjellige linjer som går to ganger daglig. Det finnes også mange private busselskaper, i tillegg til taxi, som kan ta deg til city.

  Parkering

  Det kan være vanskelig å finne gateparkering i Johannesburg. Skulle du finne en, så er det ikke alltid like lett å finne ut hvilke parkeringsrestriksjoner som gjelder akkurat der du er. Det kan være lurt å heller parkere på sikre parkeringsområder. Husk å ikke la verdisaker bli liggende i bilen.

  Nyttige Linker

  Johannesburg Flyplass Hjemmeside