Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DURBAN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Durban Flyplass med Auto Europe

  Å gjøre din ferie så komfortabel som mulig er vårt mål. Gjennom Auto Europe kan du ikke bare booke bilutleie fra Durban Airport, men også hotellrom til konkurransedyktige priser. Uansett om du skal til Sør-Afrika på business- eller familie reise, så kan Auto Europe tilby førsteklasses bilutleie til de beste prisene online. Takket være vårt gode samarbeid med lokale og internasjonale utleiere så kan vi tilby deg et stort utvalg av bilkategorier på Durban Airport og på bykontor.

  Flyplass informasjon

  Durban Airport (DUR)
  Offisielt navn: King Shaka International Airport, også kjent som La Mercy Airport
  Adresse: La Mercy, KwaZulu-Natal, Sør-Afrika
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 35 km nord for Durban.
  Flyselskaper: Blant annet KLM og British Airways
  Telefon: +27 32 436 6758

  Terminaler

  King Shaka International Airport var tidligere Durban International Airport. Den nyåpnede terminalen har besøk av 7,5 millioner reisende hvert år. Ankomsthallen ligger i underetasjen mens avgangshallen ligger i den øverste. Passasjerer som skal reise ut fra King Shaka Airport checker in i øverste etasje i en Check-In skranke eller med en Self-Check In automat, og går så videre til respektive sikkerhetskontroller, avhengig av hvor du skal fly. I avgangshallen finner du et flertall butikker.

  Henting og Levering av Leiebil

  Å hent leiebil på Durban Airport er relativt enkelt med bilutleiekontorene som ligger under den opphøyde veien utenfor terminalbygningen: ta utgangen i sør for å komme til disse. Vær oppmerksom på at i Sør-Afrika så er ikke bilkategoriene nødvendigvis det samme som i Europa. Se eksempler på den bilkategorien du har booket, da de Sørafrikanske bilkategoriene er noe mindre enn de Europeiske.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Utleiere Åpningstider
  First Car mandag - søndag 06:00 til 22:00
  Avis mandag - fredag 05:00 til 23:00
  lørdag og søndag 05:30 til 23:00
  Hertz mandag - lørdag, 05:00 til 22:30
  søndag 06:00 til 22:30
  Budget mandag - fredag 06:00 til 22:00
  lørdag 06:30 - 22:00
  søndag 07:00 - 22:00

  Flyplass Fasiliteter

  King Shaka International Airport har alt fra butikker og restauranter til postkontor. Bank, minibanker og postkontor finner du i ankomsthallen. En stor Tax-Free shop finner du i avgangshallen, rett etter sikkerhetskontrollen. Restauranter og butikker finner du i både avgang- og ankomst hall.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Om du skal kjøre din leiebil fra Durban Airport til Durban city så er det best å ta motorveien N2 øst for flyplassen, eller R102 på vest siden av terminalbygningen. Klikk deg in på vår kjøreguide for Sør-Afrika for trafikkregler. Det er busser, mini busser og taxi som man kan ta fra flyplassen. Disse går fra offentlig transport parkeringen foran internasjonal ankomst. En shuttle buss går daglig fra 05:00 til 22:00 hver 45:e minutt til større hotell i byen, og til Durban busstasjon. Southern Shuttle må bookes på forhånd, og kan ta deg til et flertall destinasjoner.

  Parkering

  På flyplassen er det separate parkeringsplasser for korttidsparkering, drop-off og langtidsparkering. Om du skal ta din leiebil til Durban, vær oppmerksom på parkeringsautomater og tidsrestriksjoner. I sentrum betaler du i automat og legger lappen på dashbordet. Du kan også ta i bruk "car guards" som kan passe på bilen din, og disse gir man tips til.

  Nyttige Linker

  Flyplassens Hjemmeside