Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CHANIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Chania flyplass med Auto Europe

  Skal du reise til Kreta? Hent din leiebil på Chania flyplass og spar både tid og penger. Chania er Kretas nest største by, og ligger ved Souda Bay. Chania er en meget vakker by, og langs med kysten så er det mange flotte strender. Etter en dag på stranden så kan du utforske gamlebyen og spise en herlig gresk middag på en av de mange restaurantene. Ta en tur til byens arkeologimuseum eller kjør til den eneste ferskvannsinnsjøen på Kreta, Kournas, der man kan se mange spennende dyr eller gå flotte turer. Ikke kast bort tiden på å ta offentlig transport, lei heller en bil gjennom Auto Europe til en lav pris. Ta deg komfortabelt rundt den greske øya, og nyt av friheten som en leiebil gir. Hos Auto Europe kan man enkelt sammenligne prisene til de forskjellige utleierne slik at du ikke går glipp av de beste tilbudene på markedet.

  Flyplass

  Chania flyplass (CHQ)
  Offisielt navn: Chania International Airport. Også kjent som Ioannis Daskalogiannis
  Adresse: I. Daskalogiannis , 73 100, Chania Crete, Hellas
  Flyselskaper: Chania tar imot regionale fly hele året, og under sommermånedene (april-oktober) kommer fly fra et antall europeiske land, blant annet Norge.

  Terminaler

  Flyplassen består av én passasjerterminal.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne ligger i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 07:00 til 22:00
  Enterprice 08:00 til 21:00
  Hertz 08:00 til 21:00

  Flyplassens fasiliteter

  Mens du venter på ditt fly så kan du ta en tur til flyplassens taxfree- og suvenirbutikk. Noe godt å drikke og spise kan du få kjøpt deg på en av serveringstedene. Det er både bank og valutakontor på flyplassen, i tillegg til post- og turistkontor. For den som ønsker å unne seg litt ekstra luksus kan man ta turen til flyplassens VIP Lounge.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er 14 km til Chania fra flyplassen, og det tar ca. 20 minutter med bil på vei 94, avhengig av trafikk. Det går buss til Chania kl. 05:45, 08:30, 09:30, 13:00, 16:30, 17:00 og 20:30. Turen tar rundt 30 minutter. Taxier står utenfor terminalen.

  Parkering

  tkanten av byen så er det lettere å finne gateparkering enn i sentrum, og man kan til og med finne parkering som er gratis. Det er også parkeringshus i Chania hvis man ønsker å stå under tak. Noen steder krever et parkeringskort, og det får du kjøpt i kiosker (periptero). Husk på å lese skilt nøye gjeldende lokale parkeringsrestriksjoner.

  Nyttige linker

  Chania Flyplass hjemmeside