Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DUBROVNIK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Dubrovnik flyplass - Book og spar

  Den flotte byen Dubrovnik ligger ved Adriaterhavet og har en spennende historie samtidig som det også er en moderne kystby. En leiebil fra Dubrovnik flyplass booket gjennom Auto Europe er en bra måte å utforske Adriaterkysten og nyte av det vakre middelhavslandskapet. Før i tiden var byen en selvstendig, aristokratisk republikk med en velbesøkt havn.

  Du kan reise tilbake til denne tiden gjennom å utforske de smale gatene med brostein i gamlebyen. Det finnes mange historiske severdigheter i Dubrovnik som for eksempel kirker i barokk- og gotisk stil, i tillegg til fontener og palasser fra renessansen. Byen har blitt en førsteklasses feriedestinasjon og er også populær blant kjendiser. Det er mange fine bademuligheter i Dubrovnik, med alt fra stein- og sandstrender til flotte grotter. Zadar og Split er to andre kroatiske byer langs kysten som også er vel verdt et besøk.

  Flyplassinformasjon

  Dubrovnik Flyplass (DBV)
  Offisielt navn: Zracna Luka Dubrovnik. Engelsk: Dubrovnik Airport
  Adresse: 20213 Cilipi, Kroatia
  Flyselskaper: British Airways, Turkish Airlines, Croatia Airlines, Norwegian og SAS er noen av flyselskapene som flyr til og fra Dubrovnik.

  Flyplassen ligger 21 km fra Dubrovnik sentrum, like ved byen Cilipi, og består av to terminaler.

  Henting og levering av leiebil

  Auto Europe samarbeider både med lokale og internasjonale utleiere. Du finner bilutleieskrankene i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Enterprise Hele døgnet
  Fleet Hele døgnet
  Hertz Hele døgnet
  Oryx Hele døgnet
  Unirent Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  I den internasjonale ankomsthallen så finner du en taxfree-butikk som har blant annet lokale produkter, parfymer og klær. Det finnes også et antall kaféer der du kan få kjøpt varme og kalde drikker i tillegg til snacks og mat. På flyplassen så er det to valutakontor, en bank og et postkontor. Hvis du har lyst til å gå online så kan du logge deg gratis på terminalenes wi-fi. Dubrovnik flyplass har en prisvinnende hage der du kan slappe av før flyturen. Det finnes også en business- og VIP lounge.

  Transport

  Det går både regionale og shuttle-busser til city etter ankomsten av hvert fly. Stoppene finner du rett utenfor terminalen, og en tur til city tar rundt 30 minutter. Du finner taxiene i nærhetene av busstoppene. Hvis du skal ta din leiebil til Dubrovnik så kjører du ut av flyplassområdet og følger skiltingen mot city. Klikk her for mer informasjon om bilkjøring og trafikkregler i Kroatia.

  Parkering

  Når du reiser til Dubrovnik med bil så kan du spørre ditt hotell hvis de tilbyr parkering for sine gjester. I byen så er det tre parkeringssoner der man betaler per time. Du kan også parkere i parkeringshus hvis du ønsker å stå under tak. Gamlebyen utforskes best til fots. På Dubrovnik flyplass er de første 15 minuttene gratis.

  Nyttige linker

  Dubrovnik Flyplass Hjemmeside