Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ EDINBURGH FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Edinburgh flyplass med Auto Europe

  Med en leiebil fra Edinburgh flyplass trenger du ikke å være avhengig av offentlig transport. Med Auto Europe så kan du komfortabelt ta deg rundt Edinburgh og til andre destinasjoner i Skottland. Kontakt oss i dag så vill vi hjelpe deg med å finne den leiebilen som passer deg og din lommebok aller best. Auto Europe er en av verdens ledende leiebilsmeglere, og vårt gode samarbeid med internasjonale og lokale utleiere i 180 land verden over gjør at vi kan tilby våre kunder et stort utvalg av biler til supre priser. På vår hjemmeside så kan du enkelt sammenligne priser, bilkategorier og utleiere på Edinburgh flyplass. Skottlands hovedstad er både en naturopplevelse, kulturopplevelse og en reise tilbake i tiden. Den storslagne arkitekturen og den flotte naturen er med på å gi byen sin herlige sjarm.

  Flyplassinformasjon

  Edinburgh Flyplass (EDI)
  Offisielt navn: Edinburgh Airport
  Adresse: Edinburgh EH12 9DN, United Kingdom
  Flyselskaper: Norwegian, SAS og Ryanair flyr til Edinburgh fra Norge. Flyplassen har over 40 flyselskaper som flyr til over 100 destinasjoner.

  Edinburgh flyplass tar imot over 9,5 millioner reisende hvert år, og det er ca. 285 fly som lander og letter hver i dag. Flyplassen består av 1 terminal som har to etasjer. I første etasje så ligger ankomsthallen og innsjekkingsområdet. Avgangshallen ligger i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne finner du i en egen bygning ved siden av parkeringshuset.

  Utleier Åpningstider
  Budget Man-søn: 07:00 til 23:30
  Enterprice Man-søn: 06:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 07:00 til 23:59
  Firefly Man-fre: 06:30 til 23:59
  InterRent Man-søn: 07:00 til 19:00
  Thrifty Man-søn: 07:00 til 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  På Edinburgh flyplass så finnes det kjente klesbutikker, bokhandler og en taxfree butikk bare for å nevne noen av shoppingmulighetene. Enten du har lyst på en god kopp kaffe eller sushi så vil du finne noe som smaker i en av de 11 kaféene og restaurantene. Det er fem valutakontor på flyplassen, og det er minibanker både før og etter sikkerhetskontrollen. I ankomsthallen så ligger informasjon- og turistskranken som er behjelpelig hvis du skulle ha spørsmål om stort eller smått under ditt opphold på flyplassen. Det er gratis wi-fi i terminalen. Det finnes også ladestasjoner både før og etter sikkerhetskontrollen hvis du trenger å lade batteriene til ditt elektroniske utstyr. I loungeområdene kan du slappe av før din reise. Her finnes blant annet behagelige lenestoler, snacks, aviser og wi-fi tilgang. Det er ikke tillatt å røyke inne i terminalen, kun i områder utenfor flyplassen. Det er to hotell like ved flyplassen, Edinburgh Airport Hilton og Edinburgh Airport Holiday Inn Express, hvis man leter etter flotte hotellrom i flyplassens nærhet.

  Transport

  Når du skal kjøre din leiebil fra flyplassen til Edinburgh så tar du A8 Glasgow Road vestover, og du vil være i city på rundt 20 minutter. Du finner taxiene, black cabs, i første etasje i parkeringshuset midt i mot hovedterminalen. Det finnes også private taxier, og disse må forhåndsbestilles. Det finnes også busser som kan ta deg til din destinasjon.

  • Airlink 100: Ekspressbuss som går hele døgnet fra flyplassen til Waverley Bridge.
  • Service 35: Flyplassen - city - Ocean Terminal. Går hvert 15:e minutt.
  • Jet 747: Flyplassen - Fife
  • Citylink Air: Flyplassen - Glasgow. Ekspressbussen tar 60 minutter.
  • Nattbuss N22: Fra flyplassen - South Gyle - city- Ocean Terminal i Leith. Går mellom 00:47 og 04:17.

  Trikken tar deg også til city fra flyplassen, og stopper på et antall steder på veien. Disse går hvert 8:e-12:e minutt. Det er ikke togforbindelser på flyplassen, men en tur til en av Edinburghs to togstasjoner tar ikke mer enn 30 minutter.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Edinburgh flyplass