Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE MED ENTERPRISE

  • 9.3
  • 9.1
  • 9.5
  • 9.4
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 24
  Vanskelig å vite hvor bilen skulle leveres da kontoret var stengt. Har heller ikke fått noen...
  May 18
  Flott!
  May 04
  Fikk hjelp av Dennis. Veldig fornøyd. Han var hyggelig og informerte grundig uten å prøve å selge oss mer en det vi ønsket. Veldig positiv opplevelse. Vi fikk valget mellom flere boler innenfor kategorien vi hadde...
  Les mer

  Leiebil med Enterprise: Alt du må vite om Enterprise

  Enterprise leiebil - Auto EuropeEnterprise Holdings er morselskapet til Enterprise, et av Nord-Amerikas største leiebilselskaper. Det eier også merkene Alamo og National. Med en sterk tilstedeværelse i USA har selskapet dessuten over 6 000 leiebildestinasjoner verden over - som gir deres kunder et enestående valg av avhentingssteder. Når du velger en leiebil med Enterprise er du i trygge hender, med utmerkede kjøretøyer og en effektiv kundesørvis.

  Auto Europe har i mer enn 60 bygget opp et fremragende samarbeid med lokale, nasjonale og internasjonale bilutleiere. Sammen med bilutleie, tilbyr vi også bobilleie og en luksusbilleie - som alle kommer med våre strålende kundesørvis. Enterprise og Auto Europe har vært partnere i mange år - som gjør at vi kan tilby gode tilbud. Kontakt en av våre reservasjonsagenter for å finne den perfekte billeien i dag.

  Bilutleie Enterprise: Toppriser fra en ledende bilutleier

  Selskapet er stolte av sin kundesørvisetos. Ved å gjøre kundeopplevelse en sentral del av Enterprise-merkevaren, har de blitt anerkjent mange ganger for deres lidenskap for å gi en fantastisk billeiesørvis. Enterprise opprettholder dette høye nivået på sørvisen gjennom deres "Enterprise indeks for kvalitet på sørvis" godt hjulpet av kundeundersøkelser. Disse blir sent til tidligere kunder og ber dem gi tilbakemelding på deres nyligste opplevelse.

  Enterprise Holdings har ofte vært innovative med miljøvennlige kjøretøyer, og var derfor den første bilutleieren som tilbydde elbiler i USA. Enterprise-kjøretøyene er moderne, drivstoffeffektive og skårer bra på miljøtester - særlig deres hybrid- og elbilpark. De elektriske kjøretøyene har hjulpet en generasjon av kunder å bli vant med denne typen teknologi og fremmer bruken av dette over tradisjonelle bensinkjøretøyer.

  Organisasjonen har også blitt en større bidragsyter for lokale og nasjonale samfunnsformål. Enterprise har over mange år bidratt mer enn to milliarder kroner til veldedighet som fokuserer på miljøet, utdanning og som kommer hele samfunner til gode. Enterprise Holdings har investert millioner i å utvikle fornybare drivstoff og støtter miljøvennlige initiativer som treplanting. I tillegg til å bidra med midler, bruker ansatte dessuten tid til å utføre pengeinnsamlingsaksjoner og annen form for frivillig arbeid.

  Den unike opplevelsen å leie bil med Enterprise

  Å booke en leiebil med Enterprise er temmelig rett frem. Den enkleste og mest praktiske måten er gjennom vår nettside. Med tre enkle trinn kan du sammenligne kjøretøyer, utleiere og tilbud. Med tusener av lokasjoner å velge fra kan du være sikker på å finne det beste avhentingsstedet for din reise. Med vår søkemotor kan du også sammenligne de siste tilbudene og legge til valgfrie ekstra, som barnesete eller GPS.

  Hvis du har flere spørsmål eller vil bli gaidet gjennom bookingprosessen, kontakt en av våre reservasjonsagenter på telefon. Våre trente ansatte er tilgjengelige for å hjelpe deg med det du lurer på om billeie. Kontakt Auto Europe i dag og vi finner den rette leiebilen for ditt budsjett.