Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  EUROPCAR BILUTLEIE UNDER COVID-19

  • 8.7
  • 8.9
  • 8.7
  • 9.2
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 24
  Alt fungerte perfekt fra bestilling av bil på nett, effektiv utlevering ved skranke på...
  May 19
  Har leid bil gjennom Autoeurope i mange år og har gjennomgående vært godt fornøyd. Ble overrasket denne gang over at vei hjelp ikke var inkl. i leieavtalen og ble fortalt at dette burde jeg kjøpe. Forøvrig var hentested...
  May 09
  OK
  Les mer

  Helse- og sikkerhetstiltak for leiebil med Europcar under covid-19

  Leiebil med Europcar under koronakrisenThe Europcar Mobility Group ble grunnlagt i 1949 i Paris av Raoul-Louis Mattei under navnet “The Automobile Subscription”. Merkevaren ‘Europcar’ ble først introdusert i 1951. The Europcar Mobility Group SA, tidligere kjent som Europcar Group SA, spesialiserer seg på bilutleie og sine hovedkvarterer i Frankrike. Med over 60 års erfaring og flere millioner kunder i året er Europcar er en suksessrik bilutleier verden over, og regnes som en av de ledende bilutleierne i Europa. Europcar har egne og franchiselokasjoner og andre partnerskap i over 100 land. Deres hovedmarkeder er Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Spania, Australia, New Zealand, Portugal, Belgia og Østerrike. Bilutleiegruppen kan, takket være deres ekspertise i bransjen og en flåte på over 200 000 kjøretøyer, oppfylle alle kunders behov.

  Med Auto Europe og Europcar får du ikke bare rimelige billeie, men også ekspertise med tiår av erfaring og utmerket kundesørvis før, under og etter leien. Med leielokasjoner i mer enn 180 land verden rundt, med høyt respekterte partnere som Europcar har du et bredt utvalg av kjøretøyer til din disposisjon. Bestill din leiebil med Europcar under covid-19-utbruddet gjennom Auto Europe med å bestille online eller kontakte oss på +49 89 120 89 270 og nyt bilferien din uten bekymringer!

  Leiebil Europcar - Sikkerhetstiltak for å beskytte kunder fra koronaviruset

  I usikre tider som disse, når regjeringer og helseautoriteter tar ekstraordinære tiltak for å ha kontroll på covid-19-pandemien, som har en stor påvirkning på våre dagligliv, ser Europcar på seg selv som en tilbyder av en essensiell tjeneste: trygg mobilitet for folk og varer som mat og medisin. Utleiegruppen har merket en uventet etterspørsel etter vans og passasjerbiler, som det virker som at folk bruker som et alternativ til offentlig transport, og av selskaper fra ulike sektorer for levering. I disse tider er Europcars hovedmål å tilby sine tjenester til kunder trygt og fleksibelt.

  Tiltak og prosedyrer for rensing

  Kunders og ansattes helse er førsteprioritet hos Europcar! Europcar samarbeider med ledende bilprodusenter for å sikre den beste kvaliteten og sikkerheten. Gjennomsnittsalderen på kjøretøyene varierer mellom fire og åtte måneder, og alle kjøretøyene inspiseres og renses før hver leie. I tillegg til intensiverte rensetiltakene av kjøretøyene gjennom systematisk bruk av desinfeksjonsmiddel, iverksettes for tiden flere tiltak ved stasjonene: regelmessig desinfisering av deskene mellom hver kunde og en nullkontaktspolicy hvor nøklene blir desinfisert og overgitt i en lukket konvolutt.

  Ofte stilte spørsmål

  Kan jeg kjøre min leiebil i alle EU-land?

  For øyeblikket har Europcar ikke introdusert reiserestriksjoner for sine utleier. Vennligst følg retningslinjer og reisebegrensninger satt av lokale myndigheter.

  Kan dere garantere at jeg ikke blir infisert når jeg leier et kjøretøy? Er det spesielle prosedyrer iverksatt for leiebilene?

  Alle kjøretøyene renses før hver leie og Europcar har også introdusert flere rensetiltak, som inkluderer desinfisering av kontaktoverflater inne i kjøretøyet.

  Hvordan fungerer det med avlevering av kjøretøyet under covid-19?

  • Bare to kunder tillates i Europcars stasjon: én kunder per leie. Dette gjelder ikke kunder som trenger assistanse på grunn av begrenset mobilitet. Det følgende gjelder: én kunde + ledsager per leie.
  • For å beskytte andre kunder og ansatte, kreves minimum to meters avstand. Vent på å instruksjon om å plassere papirene i en dedikert boks, og gå tilbake for å holde sikkerhetsavstanden.
  • Vennligst avse fem minutter ekstra for rens av kjøretøyets overflater før Europcar kan sjekke kjøretøyet og fullføre overrekkelsen.
  • Europcar bruker en kontaktløs avleveringsprosedyre. Bilens status bekreftes verbalt og på avleveringspapirene rapporteres: ‘Covid-19 [avlevering] – Ingen signatur nødvendig.

  Hva skjer med min leiebil fra Europcar hvis jeg blir infisert, tester positivt eller må i karantene?

  Hvis du bli infisert med din leiebil med Europcar under korona, eller du mistenker det, og ikke kan avlevere kjøretøyet, vennligst informer Europcar umiddelbart. Kjøretøyet blir da plassert i karantene i minst ni dager for å minske infeksjonsrisken for andre kunder. Kjøretøyet forblir med deg i denne perioden, men du må ikke betale for denne perioden (fra dagen du kontakter dem). Vennligst ikke bruk eller rør kjøretøyet under karantenen. Hvis ikke returnerer kjøretøyet uten å kontakte Europcar, kan Europcar ta betalt for tilleggsdagene, som definitivt ikke er intensjonen hvis du ble infisert eller satt i karantene.