Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE EUROPCAR

  • 8.7
  • 8.9
  • 8.7
  • 9.2
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 24
  Alt fungerte perfekt fra bestilling av bil på nett, effektiv utlevering ved skranke på...
  May 19
  Har leid bil gjennom Autoeurope i mange år og har gjennomgående vært godt fornøyd. Ble overrasket denne gang over at vei hjelp ikke var inkl. i leieavtalen og ble fortalt at dette burde jeg kjøpe. Forøvrig var hentested...
  May 09
  OK
  Les mer

  Leiebil med Europcar: Alt du trenger å vite om Europcar

  Europcar Leiebil - Auto EuropeEuropcar ble etablert i 1949 og har sett stor vekst gjennom årene, særlig på grunn av dets fritids- og businessleiebiler. Med en flåte på 200 000 kjøretøy på 3 300 globale lokasjoner, er en leiebil med Europa ofte det beste for dine billeiebehov. Selskapets merkevare er godt kjent i Norge og Europa, spesielt på grunn av dets gode rykte rundt kundesørvis og oppfølging.

  I mer enn 60 år har Auto Europe bygd langvarige relasjoner med mange lokale, nasjonale og internasjonale bilutleiere. Dette forholdet gir oss visshet om at vi kan tilby våre kunder det beste innen bilutleietilbud fra et stort utvalg av kjøretøyer. I tillegg til vår bilutleietjeneste tilbyr vi også leie av bobil og luksusbiler. Våre dedikerte bilutleieeksperter er tilgjengelige for å svare på alle billeierelaterte spørsmål du måtte ha.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Europcar, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Europcar leiebil: Toppriser fra en ledende bilutleier

  Franskeide Europcar ble oppkjøpt av Volkswagen i 2006 av Eurazeo. Hovedkvarteret er i Quentin en Yvelines, Frankrike, og i 2008 signerte de en avtale med Enterprise – Nord-Amerikas største bilutleier. Sammen tilbyr de over 1,2 millioner kjøretøyer i 150 land, som gjør det til det største nettverket av leiebiler i verden.

  Europcar er stolte over å være en av verdens ledende bilutleiere og at de tilbyr en sørvis uten sidestykke. Uansett hva kunden trenger kan Europcar hjelpe, fra minikjøretøyer til luksusbiler, på tusener a lokasjoner over hele verden, er du sikker på at du finner det beste stedet for deg. Europcar tilbyr sine kunder mange fordeler, især sørvis hele døgnet på hovedkontorene, som er spesielt praktisk hvis flyet ditt blir forsinket.

  Bilparken er moderne og velholdt, og flesteparten er under et halvår gamle. Europcars kunder tilbys en 24 timers motorstoppsørvis, for ekstra sikkerhet. Kjøretøyene er alle fra velkjente bilprodusenter med veldig lave utslipp og en framifrå drivstoffeffektivitet. I tillegg til tradisjonelle bensin- og dieselbiler tilbyr Europcar også hybridbiler. Selskapet har satt i gang tiltak for å redusere CO2-utslipp med å la dets kunder veie opp for deres karbonavtrykk gjennom å finansiere miljøvennlige prosjekter i partnerskap med ClimateCare.

  Den unike leiebilopplevelsen med Europcar

  Hvis du planlegger en ferie som trenger et pålitelig kjøretøy, da bør en leiebil med Europcar være på gjøremålslisten din. Fra mini og økonomikjøretøyer til luksusbiler og vans, kan Europcar være sikre på å kunne tilby det rette kjøretøyet for deg. Det er lett å finne kontorene, da mange holder til på større flyplasser, sentralbanestasjoner og sentrumslokasjoner. Å booke kjøretøyet ditt er enkelt, enten ved å kontakte våre reservasjonsagen eller ved å bruke vår sikre søkemotor online.

  Hvis du ser etter et pålitelig, moderne og drivstoffeffektivt kjøretøy med lav kilometerstand, da må du vurdere Europcar for dine leiebilbehov. Med tusener av kontorer, er du sikker på å finne en sømmelig lokasjon for å hente din bil, det være seg i Italia, Frankrike, Brasil eller Syd-Amerika. Kontakt Auto Europe i dag for å booke med Europcar. Vi tilbyr deg også sjansen til å legge ekstrautstyr, som barnesete og GPS.