Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  FIREFLY BILUTLEIE

  • 8.9
  • 8.8
  • 9
  • 9.6
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 25
  Brukte noe tid ved henting, men god service. Ved avlevering ble det først påvist stripe på...
  May 24
  Veldig bra
  May 10
  Meget bra
  Les mer

  Firefly Leiebil: Supre tilbud med Auto Europe Firefly Leiebil - Auto Europe

  Mens bilutleiefirmaet Hertz er et velkjent begrep for de fleste er det mange som ikke kjenner Firefly, Hertz anerkjente partner og datterselskap. Firefly bilutleie ble lansert av Hertz i 2013 som en budsjett-merkevare. Det offisielle hovedkvarteret til Firefly bilutleie ligger i Estero, i staten Florida i USA.

  Auto Europe har gjort det mulig for kunder å leie biler i mer enn 180 land verden over i over 60 år. Vårt samarbeid med anerkjente bilutleiefirmaer gjør det mulig for oss å gi våre kunder gunstige tariffer, kvalitets-kundeservice og mulighet til å tilby de beste leiebilene tilgjengelig. I årenes løp har vi utviklet vårt forhold til de forskjellige utleiefirmaene. Tilbudene fra Firefly ble innlemmet kort tid etter stiftelsen av firmaet. Vi er sikre på at din opplevelse vil være tilfredsstillende hvis du velger en Firefly leiebil blandt Auto Europes tilbud. Les våre FAQ for mer informasjon knyttet til bilutleie med Auto Europe.

  Hovedmålgruppen for Firefly er reisende i landene i Spania, Italia og Frankrike. Totalt sett er utleieren representert med 100 utleiestasjoner i over 13 land. Av denne grunnen kan mange forespørsler til Auto Europe om leiebil bli dekket av Firefly.

  De gunstige ratene i forhold til andre utleiere på flyplass skyldes at Firefly ikke har kontor direkte i terminalen. Dette gjør ofte høye flyplassavgifter utgår. I de fleste tilfeller går det gratisbuss fra flyplassen til utleiestasjonen til Firefly. Denne viktige informasjonen om din leieavtale finner du i din voucher fra Auto Europe.

  Gjeldende krav ved reservasjoner med Firefly

  Det aller viktigste når du leier med Firefly er et førerkort som er minst ett år gammelt. Dersom førerkort ikke er i det latinske alfabetet er et internasjonalt førerkort nødvendig. Aldersgrensen er definert ulikt av Firefly avhengig av landet du leier. Sjåfører i Spania må være minst 21 år. Minstealder for leietakere i Italia er 23 år, men leie for sjåfører fra 21 år er mulig mot en ung-sjåfør avgift. Firefly aksepterer alle større europeiske kredittkort. Vær oppmerksom på at ekstra forsikring er obligatorisk dersom du leier med et debetkort. Kontant betaling godtas ikke.

  Tjenester fra Firefly!

  Firefly gir sine kunder mulighet for feks 24 timers nødtjeneste - tilgjengelig 365 dager i året, ubegrensede kilometer, barneseter og beltestoler, ekstraforsikringer og tilleggssjåfører. Gebyrene for disse tilleggstjenestene kan du se online når du gjør din forespørsel via Auto Europe sin søkemotor eller du kan kontakte vårt erfarne reservasjonsteam på vårt gratisnummer: +47 219 54 186. Ønsker du å planlegge en enveisreise, altså å hente bilen på en stasjon og levere den tilbake på en annen ber vi deg kontakte Auto Europe på forhånd. Vi kan hjelpe deg med å planlegge reisen på en smidig og enkel måte. Utvalget av bilkategorier for din ferieleiebil er stort. Fra mini, som er ideell for to reisende og alltid enkel å parkere takket være sin beskjedne størrelse til familiestørrelse som med tilbyr komfortabelt med plass og en kraftig motor. Selv om Firefly er et lavbudsjettselskap er det ikke kuttet ned på fokus på kundens komfort eller utvalget av leiebiler. Se etter en Firefly leiebil fra Auto Europe og start en bekymringsfri ferie.