Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GDANSK FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Gdansk flyplass - Book og spar

  Hent din leiebil på Gdansk flyplass og kom deg raskt avgårde til din destinasjon i Polen. Fra flyplassen er det kort vei til mange koselige byer, og motorveiene E75 og E28 ligger like ved flyplassen. Du kan for eksempel shoppe i koselige Gdynia (22 km) eller dra på spa i vakre Sopot (15 km). Den historiske byen Gdansk ligger bare 10 km fra flyplassen, og byr på shopping, flotte bygninger og god mat. Herfra kan man også ta båt til Sverige (Nynäshamn). Når du henter din bil må du ha med deg din voucher fra Auto Europe, førerkort og kredittkort (tilhørende deg som fører). På din voucher står det hvilken bilutleier du skal til. Før du kjører avgårde er det viktig at du sjekker bilen for skader som ikke er rapportert. Etter at du har gjort dette er det bare å starte motoren og sette kursen mot din destinasjon!

  Flyplass

  Gdansk Flyplass (GDN)
  Offisielt navn: Port Lotniczy Gdansk im. Lecha Walesy
  Engelsk navn: Gdansk Lech Walesa Airport
  Adresse: ul. Slowackiego 200, 80-298 Gdansk
  Flyselskaper: Det er 23 flyselskaper på flyplassen. Du kan fly til Gdansk fra et antall flyplasser i Norge.

  Terminaler

  Flyplassen har én passasjerterminal med fire etasjer.

  Henting og levering av leiebil

  Auto Europe hjelper deg med bilutleie på Gdansk flyplass. Bruk vår bookingsmotor i dag!

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 06:00-23:59
  Thrifty Man-søn: 08:00-21:00
  Enterprice Man-fre: 08:00-22:00
  Lør: 09:00-17:00
  Søn: Stengt

  Flyplassens fasiliteter

  Dersom du er sulten kan du ta turen til en av de seks spisesteder på flyplassen. Taxfree, kiosk og smykkebutikk er noen av shoppingmulighetene. Bank, valutakontor, postkontor og turistinformasjon finner man også på flyplassen. Den som ønsker ekstra service kan ta turen til VIP-loungen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Kjør ut fra flyplassen og ut på veien Droga Wojewódzka 472, og du vil være i Gdansk på ca. 20 minutter (avhengig av trafikk). Bussene fra ZTM Gdansk kjører deg til Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk Glówny. Bussene fra ZKM Gdynia kjører til Gdynia Glówna. Et antall busselskaper har shuttleservice til byer som Gdansk, Elblag, Leby, Puck, Koszalin og Slupsk. City Plus Taxi venter på deg utenfor terminalen.

  Parkering

  På flyplassen finnes det alt fra 10 minutters-parkering til langtidsparkering. Når du parkerer i Gdansk eller andre steder i Polen må du huske på å lese parkeringskilt for mer informasjon om pris og restriksjoner som gjelder.

  Nyttige linker

  Gdansk flyplass hjemmeside