Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE HERTZ

  • 9.2
  • 9.1
  • 9.2
  • 9.4
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  January 28
  God service som forventet
  January 27
  Meget bra service denne gangen..
  January 16
  Super !
  Les mer

  Kunngjøring fra Hertz

  Hertz leiebil - Auto Europe

  Hertz' ledelse og internasjonal presse har fredag 22. mai gjort oss oppmerksom på at Hertz søker konkursbeskyttelse i henhold til kapittel 11 av USAs konkursbeskyttelseslover. Dette tillater selskapet å fortsette å handle normalt, men samtidig restrukturere og reorganisere gjelden sin. Vær oppmerksom på at mange amerikanske selskaper, inkludert General Motors og National/Alamo Car Rental har kommet gjennom en status som kapitel 11 med suksess.

  Konkursbeskyttelsen gjelder bare driften i USA. Hertz-driften og franchisepartnere i andre land påvirkes ikke av denne avgjørelsen, og fortsetter å handle som normalt.

  Dette betyr at for Auto Europe sine kunder går driften som vanlig. Auto Europe fortsetter å overvåke situasjonen, og dersom det blir nødvendig at en kunde må endre bilutleier på grunn av konkurs, vil vi kontakte gjeldende kunder i god tid før leien og organisere et passende alternativ.

  Leiebil med Hertz: Alt du trenger å vite om Hertz

  Hertz ble etablert i Chicago av den lokalfødte entreprenøren Walter L. Jacobs, og het opprinnelig Rent-a-Car Inc., og hadde en beskjeden flåte med rundt et dusin Ford Model T-biler. Ikke desto mindre hadde selskapet vokst vesentlig på fem år og hadde en flåte på over 600 kjøretøyer og en årlig omsetning på rundt en million dollar. Men merkevaren vi er kjent med i dag kom først når John D. Hertz, som eide Yellow Truck and Coach Manufacturing Company, ble interessert i selskapet som endte med at han kjøpte det i 1923. Selskapet ble deretter kjent som Hertz Drive-Ur-Self System og i 1926 ble det solgt til General Motors Corporation som åpnet det første Hertz-kontoret på Chicago Midway flyplass seks år senere og introduserte også sin første enveisleieplan i 1933.

  Med flere og flere folk som booket en leiebil med Hertz, gikk selskapet inn i en fase med rask vekst med å åpne kontorer i Canada i 1938, Europa (Frankrike i 1950 og Syd-Amerika i 1961 før den forrige eieren John Hertz bestemte seg for å kjøpe det tilbake fra General Motors i 1953, og kalte det for Hertz Corporation. Han la selskapet så til på børsen i New York i 1954, og flyttet hovedkvarteret fra Midtown Manhattan til Park Ridge, New Jersey i 1988. Selskapet har siden hatt ulike eiere, først Radio Corporation of America og deretter UAL Corporation (senere kjent som Allegis Corporation) for en pris på 587,5 millioner dollar. I denne perioden vokste selskapets flåte raskt til nesten 400 000 biler og lastebiler i 120 land verden over.

  I november 2006, ble Hertz Global Holdings kjøpt opp av Clayton, Dubilier & Rice som ekspanderte selskapet inn i Europa samtidig som de kjøpte den globale konkurrenten Dollar Thrifty Automotive Group, som igjen økte tallet på avhentingslokasjoner til 10 400 i 150 ulike land. De følgende årene startet Hertz opp satsingen Simply Wheelz, som fokuserer på mer budsjettorienterte reisende, som i 2009 fikk nytt navn, Advantage Rent-a-Car.

  Auto Europe er stolt over sin status som en ledende megler for verdens ledende bilutleiere, inkludert Hertz. Det er en fungerende relasjon basert på tillit og pålitelighet som gir oss muligheten til å tilby våre kunder de billigste leiebiltilbudene og det største utvalget av kjøretøyer. Auto Europes rykte er upåklagelig med tallrike reisenominasjoner og -priser i bagasjen, inkludert Europas ledene bilutleier. Selskapet ble også valgt ut for en Magellan sølvpris for det beste luksusleiebilutvalget, så sammen med Hertz er Auto Europe du definitivt kan stole på i internasjonal bilutleieindustri.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Hertz, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Bilutleie Hertz: Toppriser fra en ledende utleier

  The Hertz Corporation Har bygd et globalt merkevare basert på strålende kundesørvis, innovasjon, og ekspansjon som er drevet av deres mål om å være bilutleieren med de laveste prisene, høyeste kvaliteten og beste kundesørvisen i alle markeder.

  Som en av verdens største generelle bilutleiere, og en stor aktør i bilutleiebransjen, opererer Hertz med et antall selskapseide, lisenstaker- og franchiselokasjoner i USA, Afrika, Asia, Australia, Canada, Karibien, Europa, Latin-Amerika, Midtøsten og New Zealand.

  Hovedkvarteret er i Estero, Florida, og selskapet ble grunnlagt for mer enn hundre år siden i 1918 og er en av de største bilutleierne i USA målt i årlige salg (rundt ti milliarder dollar), lokasjoner og flåter med en tilstedeværelse i over 150 land og mer enn 40 000 ansatte.

  Den unike opplevelsen med en leiebil fra Hertz

  En av Hertz sine mest tiltalende punkter for kunder er deres store utvalg av variasjon i bilparken, som består av mange av verdens mest populære kjøretøyer, inkludert Mercedes, Cadillac, Mazda, Volvo, Toyota, Jeep og Lincoln, i tillegg til mange andre internasjonale merker. Et annet pluss for reisende som bestiller deres leiebil med Hertz er deres innovative merke Green Collection som ble lansert i september 2006 og består av et stort utvalg av miljøvennlige kjøretøyer som Toyota Prius, Ford Fusion, Buick LaCrosse, Toyota Camry og Hyundai Sonata, som alle er ekstremt drivstoffgjerrige med lave karbonutslipp.

  Selskapets fortsatte suksess er like mye på grunn av deres mange populære tilleggsprodukter, som Hertz One, selskapets kostnadsbesparende enveisleier og vanleie, som lar folk leie et kjøretøy til veldig fornuftige priser. Et annet populært valg for kunder er Hertz Premium, som gir luksus til rimelige priser, som gir kunder muligheten til å leie verdens mest moderne, stilfulle og komfortable høyytelsesbiler, som alle er utstyrt med den nyeste teknologien.

  I 2008, ble selskapet en del av det globale bildelingsmarkedet og i dag har Hertz On Demand et raskt voksende deltakende byer, universiteter og selskaper over hele verden. Hertz sin utvikling gjennom årene, og deres stadige vekst har befestet selskapet som en global leder i en rekke billeietjenester. Andre populære leiebilinitiativ som Hertz Dream Collection og British Collection har også hjulpet å skille selskapet ut fra konkurrentene.