Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KIRKENES FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Kirkenes flyplass til beste priser

  Hvis du henter din leiebil på Kirkenes flyplass så kan du raskt starte ditt eventyr i Nord-Norge. Det tar bare 15 minutter fra flyplassen inn til sjarmerende Kirkenes sentrum. Auto Europe tilbyr bilutleie av høy kvalitet til de mest konkurransedyktige prisene på mer enn 24.000 destinasjoner i 180 land verden over. Med over 60 år av erfaring i bransjen så kan vi oppfylle dine høyeste forventinger, både når det kommer til priser og utvalget av biler. Kystbyen Kirkenes ligger like i Finnmark fylke, og har en fantastisk natur, en meget spennende historie og kultur grunnet sin nærhet til både Finland og Russland. Med både midnattssol, nordlys, skog, fjell og hav så vil et besøk være et minne for livet. Etter at du har utforsket Kirkenes så kan du kjøre til andre norske byer som Vadsø, Hammerfest, Alta og Tromsø gjennom å ta E6.

  Flyplass

  Kirkenes Flyplass (KKN)
  Offisielt navn: Kirkenes flyplass Høybuktmoen.
  Adresse: 9912 Hesseng
  Flyselskaper: Widerøe, SAS og Norwegian tar deg til 15 forskjellige destinasjoner.

  Henting og levering av leiebil

  Hertz Man-fre: 08:00 til 16:00
  Lør-søn: Stengt

  Flyplassens fasiliteter

  Det ligger en kiosk etter sikkerhetskontrollen der du kan få kjøpt blant annet snacks og ferskt lesestoff til flyturen. Ønsker du tilgang til internett så kan du koble deg gratis til flyplassens wi-fi.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger ca. 10 km fra Kirkenes sentrum, og du kommer deg dit via E6. Taxier som kan ta deg til ønsket destinasjon finner du utenfor terminalen. Flybussen tar deg til sentrum på 20 minutter.

  Parkering

  Flyplassen har både korttids-og langtidsparkering (P1), i tillegg til en lavprisparkering (P2) som ligger 500m fra terminalen. I P1 betaler du med kort enten ved utkjøringsbommen eller i betalingsautomaten som du finner i terminalen. På P2 er det en parkeringsautomat på p-plassen som tar både kort og kontant.

  Nyttige linker

  Kirkenes Flyplass hjemmeside