Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LISBOA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Lisboa flyplass med Auto Europe

  Med en leiebil fra Lisboa flyplass med Auto Europe så kan du enkelt og smidig ta deg til Portugals vakre hovedstad Lisboa eller til andre destinasjoner i landet. Lisboa er en populær feriedestinasjon med sin spennende kultur, flotte strender, bra restauranter og herlige nattliv. Enten du er på businessreise, familietur eller venneferie så kan du hos Auto Europe finne din perfekte leiebil i Lisboa! Les gjerne våre sider med road trip guider, her kan du lese om de beste strendene i Portugal og de vakre stedene du finner på bilferie rundt Lisboa. På Lisboa flyplass finner du mange av de store bilutleierne som Europcar, Hertz, Avis og Budget. Auto Europe har mer enn 60 år av erfaring i bransjen, og vi kan tilby våre kunder konkurransedyktige priser, et stort utvalg av leiebiler og en super kundeservice. Vi har leiebiler på 24.000 destinasjoner i 180 land, og et godt samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere. Book online eller ring oss for å finne din perfekte leiebil i dag.

  Flyplassinformasjon

  Lisboa Flyplass (LIS)
  Offisielt navn: Aeroporto de Lisboa Engelsk: Lisbon Airport
  Adresse: Alameda das Communidades Portugesas, 1700-111, Portugal
  Flyselskaper: På flyplassen er det 38 flyselskaper som flyr til et stort antall destinasjoner. Norwegian og TAP Portugal flyr direkte hit fra Norge.

  Terminaler

  Flyplassen har to terminaler, 1 og 2. Terminal 1 har både avgangs- og ankomsthall. I terminal 2 er det kun avganger. Det er shuttle-service mellom de to terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstidene til de forskjellige bilutleierne.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 06:30 til 01:00
  Avis Man-søn: 06:00 til 01:00
  Drive on Holidays Man-søn: 08:00 til 20:00
  Europcar Man-søn: 06:30 til 23:59
  Goldcar Man-søn: 07:00 til 23:00
  Guerin Man-søn: 06:00 til 01:00
  Hertz Man-søn: 06:00 til 01:00
  Interrent Man-søn: 07:30 til 23:59
  Thrifty Man-søn: 06:00 til 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Det er et stort antall shoppingmuligheter på Lisboa flyplass, så her har man ikke tid til å kjede seg. Med alt fra kjente klesmerker, portugisiske delikatesser til leker og bokhandel så vil du enkelt kunne finne det du leter etter. Hvis du ønsker å ta deg noe godt å spise og drikke før flyreisen så kan du ta en tur til en av de mange kaféer og restauranter. Eller hva med en is på isbaren? I femte etasje så ligger det et familieområde med stellerom, lekeplass og muligheter for å varme barnemat. Det finnes også lekeområder på tre andre steder på flyplassen. Det tilbys også utleie av barnevogner, og disse finner du etter sikkerhetskontrollen og ved Gatene 15 og 16. Trenger du å ha et møte på flyplassen så er det mulig å leie konferansefasiliteter. Ved Gatene 19 og 20 så ligger det et relax-område med behagelige stoler der du kan slappe av før din reise. Det er gratis wi-fi på flyplassen, og de første 30 minuttene er gratis. Det finnes både minibanker, valutakontor og bank på Lisboa flyplass. Det er informasjonsskranker i både avgangs- og ankomsthallen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Med din leiebil kan du enkelt og komfortabelt ta deg til Lisboa på ca. 10 minutter (5,5 km). Kjør sør-over på Av. Almirante Gago Coutinho og videre på Av. Almirante Reis. Tar du T-banen så vil du være i Lisboa city (Saldanha) på 20 minutter. Den går fra 06:30 til 01:00. Det går fem busser fra flyplassen: N°208 Cais Sodré - flyplassen - Estação Oriente, N°705 Est. Do Oriente flyplassen - Est. Roma/Areeiro, N°722 Pç. Londres - flyplassen - Portela, N°744 Marquês Pombai - flyplassen - Moscavide og N°783 Amoreiras - flyplassen - Portela / Prior Velho. Det går også shuttle-busser til city. Det er mulig å ta tog, men da må du først enten ta buss eller t-banen til den nærmeste stasjonen som er Gare do Oriente.

  Nyttige linker

  Lisboa lufthavn hjemmeside