Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIBIL FRA MELBOURNE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Melbourne flyplass – Finn din perfekte leiebil

  Sandstrender, sol, shopping, spennende dyreliv, vakker natur og supert kulturelt utbud - Melbourne er en helt fantastisk feriedestinasjon! Hent din leiebil fra Melbourne flyplass slik at du rekker å både dra på lange shoppingturer, utforske den australske villmarken og slappe av på de vakre strendene! Hos Auto Europe sparer du tid samtidig som du sparer penger, kan det bli bedre? Australia venter på deg - book din billige leiebil i dag!

  Flyplassinformasjon

  Melbourne flyplass (MEL)
  Offisielt navn: Melbourne Airport
  Adresse: Departure Dr, Melbourne Airport VIC 3045, Australia
  Beliggenhet: 24 kilometer fra sentrale Melbourne.
  Flyselskaper: På Melbourne flyplass finnes det 29 internasjonale flyselskaper og 7 nasjonale.

  Terminaler

  Flyplassen har fire terminaler; T1 (Quantas & Jetstar innland), T2 (internasjonal), T3 (Virgin Australia og REX innland) og T4 (Tiger Airways innland).

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i første etasje i korttidsparkeringen.

  Utleiere Åpningstider
  Europcar Man-søn: 06:00-23:59
  Hertz Man-søn: 03:30-02:30
  Redspot Man-søn: 06:00-23:59
  Thrifty Man-søn: 05:00-00:45

  Flyplassens fasiliteter

  For at ingen skal gå sulten har Melbourne flyplass femten serveringssteder i T2, ti i T3 og tre i T4. Klesbutikker, bokhandler, taxfree-butikker, leketøysbutikker er noen av utvalget av shoppingmuligheten som bys på mens du venter på ditt fly. Flyplassen har valutakontor, banker og minibanker. Informasjonsskranken er åpen mellom 07 og midnatt hver dag. I T1 ligger Melbourne Airport Medical and Health Centre, og i T2 finner du dusjfasiliteter. Det er fire hotell på flyplassen; Quest Melbourne Airport, Parkroyal Melbourne Airport, Holiday Inn Melbourne Airport, Ibis Budget Melbourne Airport. Flyplassen har også eget hotell for reisende kjæledyr. Flyplassen har gratis wi-fi, og de er seks lounge-områder i T2, en i T1 og to i T3.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil
  Bilutleie på Melbourne flyplass gjør at du enkelt kan ta deg akkurat dit du vil. Kjører du ut på vei 43 og kjører 20 kilometer sør så kommer du til Melbourne sentrum. Vil du sette kursen mot Sydney så tar du M31 nordover. For å komme til Mt Buller kjører du C723 og C725 nordover, og videre på B300 som tar deg til skianlegget. Phillip Island ligger sør for Melbourne, og det er 165 km dit.

  Buss
  Det går lokalbusser og shuttlebusser til forskjellige destinasjoner i Melbourne.

  Taxi
  Du finner taxiene ventende utenfor Terminal 1, og mellom Terminal 2 og 3. Du kan også forhåndsbestille en taxi.

  Parkering

  På Ring & Ride-parkeringen kan du stå opp til 20 minutter helt gratis. Denne parkeringen passer for de som skal hente/slippe av noen på flyplassen. Terminal-parkering ligger i kort gangavstand fra flyplassen. Langtidsparkering ligger ca. 5 minutter unna med shuttlebuss (gratis). Det er mange parkeringsmuligheter i Melbourne. Enten du velger å parkere på gaten eller i et parkeringshus så er det viktig at du følger de restriksjoner og regler som gjelder slik at du unngår å få en bot. Det sies at det tilsammen skal være over 42.000 parkeringsplasser i denne australske byen.

  Nyttige linker

  Melbourne Flyplass hjemmeside