Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MURCIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Murcia flyplass til beste pris

  Murcia er en populær ferieby som er berømt for sin imponerende katedral og livlige tapasbarer. En leiebil fra Murcia flyplass er den perfekte måten å utforske byen og det vakre området rundt inkludert Spanias populære og pittureske region Costa Blanca. Murcia er hovedstaden i provinsen med samme navn og ligger sentralt i en dal langs elven Segura i et vakkert område omgitt av vingårder, fjell, skoger, frukthager og innsjøer.

  Murcias herlige middelhavsklima og byens størrelse og livlige kultur har gjort den til en stadig mer populær turistattraksjon. Byen har milde vintre og lange varme somre, og turistsesongen er lang. Det er menge interessante ting å se og gjøre i Murcia for hele familien og du finner mange forslag og ideer til din reise her.

  Takket være sin nærhet til Spanias sør-øst kyst er Murcia et område med stort turistappeal og kort reise til mange andre spennende og populære destinasjoner. Du utforsker enkelt regionen rundt Murcia med bilutleie fra Murcia flyplass. Dersom du planlegger dagsturer med din leiebil anbefaler vi et besøk til den vakre feriebyen Alicante og den koselige havnebyen Benidorm.

  Auto Europe er det beste valget for turister på besøk i Murcia og resten av området i Costa Blanca. Auto Europe har 24 000 stasjoner i over 180 land verden over og er en av verdens ledende leiebilformidlere. Vi samarbeider med verdens mest kjente bilutleieselskaper inkludert Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National og Sixt.

  Informasjon om flyplassen

  Murcia flyplass er åpnet i starten av 2019 og ligger i Corvera, få kilometer sør for byen. Flyplassen har kapasitet til 3 millioner passasjerer og 23 000 flyavganger og landinger hvert år. Byens nye flyplass har 9 gater, 25 innsjekkingsdesker og 4 bagasjebelter.

  Murcia internasjonale flyplass (RMU)
  Webside: www.aena.es
  Adresse: Avda. de España 101, 30154 Valladolises y Lo Jurado, Murcia, Spania
  Telefon: (+34) 91 321 10 00
  Flyselskaper som flyr til Murcia flyplass: Et økende antall flyselskaper flyr til Murcia flyplass inkludert easyJet, Ryanair, TUI, Flybe, Jet2, Norwegian, SmartWings og Volotea.

  Hvor henter jeg min leiebil på Murcia flyplass?

  Besøkende kan hente sin leiebil på Murcia flyplass. Et voksende antall bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen inkludert Europcar, Firefly og Goldcar. Du finner dem i grunnetasjen ved hovedinngangen i ankomsthallen.

  Centauro Leiebil på Corvera flyplass Centauro på Corvera flyplass
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Spania 30154

  +34 968 572 185
  Åpningstider:
  Man-søn 08:00 - 22:00
  Europcar Leiebil på Corvera flyplass Europcar på Corvera flyplass
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Spania 30154

  +34 968 335 546
  Åpningstider:
  Man-søn 09:00 - 23:59
  Firefly Leiebil på Corvera flyplass Firefly på Corvera flyplass
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Spania 30154

  +34 671 781 694
  Åpningstider:
  Man-søn 09:00 - 22:00
  Keddy Leiebil på Corvera flyplass Keddy på Corvera flyplass
  Valladolises Y Lo Jurado Avda De,
  Murcia, Spania 30154

  +34 968 335 546
  Åpningstider:
  Man-søn 09:00 - 22:30
  OK Rent a Car, Leiebil på Corvera flyplass OK Rent a Car på Corvera flyplass
  Calle Santos,
  Murcia, Spania 30154

  +34 902 360 636
  Åpningstider:
  Man-søn 07:00 - 22:00

  Terminaler

  Murcia flyplass består av en ny og moderne terminalbygning med 25 innsjekkingsdesker. Det er tre securityskranker som fører til boardingområdet. Terminalen har 9 gater (3 for flyvningen utenfor schengen og 6 for flyvninger innen schengen). Bagasjehallen har tre karuseller og et område for spesialbagasje.

  Flyplassens fasiliteter

  Terminalbygningen på Murcis flyplass er åpen, luftig og hyggelig. Du vil finne en stor taxfree butikk, og flere restauranter, kiosker og kafeer inkludert populære Costa Coffee. Other amenities include cash machines, extensive Wi-fi Internet coverage, a lost-luggage department, tourist information office and special assistance for passengers with reduced mobility.

  Hvordan komme seg til og fra Murcia flyplass

  Å leie bil i Murcia flyplass er en rask måte å komme seg til og fra byen via motorveien takket være et nytt veisystem og relatert infrastruktur som er bygget for å tjene den nye flyplassen i Januar 2019. RM-16 hovedvei er forbundet med motorveien A-30 som går nordover mot Murcia for de passasjerer som ankommer og forlater byens flyplass. Du finner taxier utenfor ankomsthallen. Byens drosjer opererer med fast tariff mellom byen og flyplassen.

  Parkering

  Parkeringsplassen P1 er veldesignet og ligger i nærheten av terminalbygningen. P1 er flyplassens hovedparkering og det er trygt og rimelig å plassere bilen her. Både kort- og landtidsparkering tilbys.

  Nyttige linker

  Murcia Turistinformasjon
     Ekstra info om Murcia flyplass

  Murcia International flyplass
  Avda. de España 101
  Murcia, Spania 30154

  IATA kode: RMU
  IACO kode: LEMI
  Wikipedia Page
  Breddegrad: 37.790325
  Lengdegrad: -1.141831

  Generell informasjon: Flyplassen ble åpnet i Januar 2019. Murcia internasjonale flyplass er en moderne flyplass som ligger i nærheten av kysten og byen Murcia sør-øst i Spania.