Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I OSTRAVA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Ostrava – Beste rater med Auto Europe

  Vil du spare penger på leiebil i Ostrava? Ja, da bør du booke den hos Auto Europe i dag slik at du ikke går glipp av våre fantastiske priser! Hvis du også melder deg på vårt nyhetsbrev så kan du være en av de første som får vite om våre fristende tilbud!

  Ostrava er en tsjekkisk by som ligger mellom fjellområdene Beskydy og Jeseniky. Du kan starte med å gå opp i rådhusets (Nové Radnice) klokketårn for her venter en vakker utsikt over hele byen. Kirken St. Wenceslas, katedralen Katedrála Bozského Spasitele og byens historiske slott Silesian Ostrava bidrar alle til et vakkert bybilde med sin storslagne arkitektur. En gang i tiden var Ostrava en travel industriby, men i dag er dette en av de grønneste byene i landet. Gruven Michal er en populær turistattraksjon der man kan lære seg mer byens industrihistorie. Landets største gruvemuseum derimot, finner du i Landek Park (5 km fra sentrale Ostrava). Her finner du også mange arkeologiske severdigheter og en flott natur.

  Liker du musikk? Ostrava kan friste med hele fire musikkfestivaler under året; Colours of Ostrava, International Music Festival Janácek´s May, International Music Festival Janácek´s Hukvald og St. Wenceslas Music Festival. En heldag på et herlig spa, en tur til et lokalt teater og gode middager på bra restauranter kan også stå på ferieplanene hvis du besøker denne sjarmerende byen. Den som liker utendørsaktiviteter, enten med eller uten adrenalin, har mange valgmuligheter i Ostrava og omegn. Noen tingene man kan prøve seg på er go-kart, ridning, rafting, paintball, fallskjermhopping og golf. Hvis turen går til regionen under vinterstid så kan blant annet Horni Lotha og Ostrava Poruba by på flott skiterreng.

  Auto Europe har i over 60 år hjulpet reisende med å spare penger i 150 land verden over. Vårt gode samarbeid med verdensledende bilutleiere bærer frukt for deg som kunde hos oss - du får muligheten til å booke din leiebil i Ostrava til en helt utrolig pris!

  Trafikk og parkering

  For å kjøre på motorveien som går mellom Ostrava og Frýdek-Místek, vei R56, så kreves det at bilen har et oblat-klistermerke. Spør din bilutleier for mer informasjon om reglene vedrørende dette. For å slippe å få bot så er det lurt å lese parkeringskilt nøye. Du kan også høre med din bilutleier når du henter bilen for tips på bra steder å parkere i byen.

  Geografisk informasjon

  Elvene Ostravice, Oder og Opava renner gjennom Ostrava som tilhører regionen Moravian-Silesian. Vinteren i denne tsjekkiske byen byr på noen minusgrader mens temperaturene om sommeren kan stige opp mot 25 grader. Det er ingen tidsforskjell mellom Ostrava og Norge. Det er 30 km til Opava, 18 km til Orlová, 25 km til Karviná, 240 km til Hradec Králové, 110 km til Olomouc, 170 km til Brno, 100 km til Zlín og 370 km til Praha. Det er 10 km til den polske grensen og 50 km til den slovenske grensen.

  Ostrava flyplass

  Flyplassen Letist? Ostrava ligger kun 20 km fra Ostravas sentrum. Auto Europe kan hjelpe deg med bilutleie i Ostrava og på Ostrava flyplass.

  Ostrava flyplass (OSR)
  Adresse: 742 51 Mosnov 401, Ostrava
  Hjemmeside: Ostrava flyplass
  Telefon: +420 597 471 136

  Offentlig Transport

  Selskapet ODIS kjører byens kollektivtransport som består av trikk, buss og trolleybuss. Ostravas bussterminal ligger på Vítkovická 5, og byens sentralstasjon finner du på Nádrazní 196. Byen har også fire andre større togstasjoner; Ostrava-Svinov, Ostrava-Centre, Ostrava-Kuncice og Ostrava-Vítkovice. Fra Ostrava kan man ta tog til både tsjekkiske byer og til andre europeiske byer.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Ostrava

  Leiebil fra Ostrava Flyplass