Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PALMA DE MALLORCA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Mallorca Flyplass - Book og spar

  I over 60 år så har Auto Europe samarbeidet med bilutleiere verden over, og dette gjør at vi kan tilby våre kunder meget god service, lave priser og en stor bilpark. Vi kan tilby leiebiler på over 24 000 destinasjoner i 180 land, og en av disse er Mallorca Airport. Med et stort utvalg av biler og utleiere så kan du være sikker på at du kommer til å finne et tilbud som passer deg perfekt, og du kan hente din leiebil på Mallorcas flyplass smidig og enkelt.

  Flyplass informasjon

  Palma de Mallorca Airport (PMI)
  Offisielt navn: Palma de Mallorca Airport. Catalan: Aeroport de Palma de Mallorca. Også kjent som Son Sant Joan Airport eller Aeroport de Son Sant Joan.
  Adresse: 07611 Palma, Spania
  IATA kode: PMI
  Beliggenhet: Ligger ca. 8km fra Palma de Mallorca, ved Can Pastilla Village
  Flyselskaper: Nærmere 80 flyselskaper flyr til denne flyplassen. Fra Norge kan du komme deg hit med blant annet Norwegian og SAS.
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Terminals

  Mallorca flyplass er den tredje største i Spania. Passasjerterminalen er delt opp i 4 seksjoner: A, B, C og D, og her finner du gatene. Ankomsthallen ligger i første etasje, og dette gjør også baggasjeområdet.

  Check-in området ligger i tredje etasje, og de fire seksjonene hvor du finner gatene ligger i femte etasje. Seksjon A ligger nord, seksjon B med kun 8 gater ligger nord-øst, seksjon C - den største - ligger øst, og seksjon D finner du i sørdelen av terminalen. Om du trenger mer informasjon eller ønsker assistanse når det kommer til å finne riktig seksjon og gate, så finnes det en informasjonsskranke etter sikkerhetskontrollen.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 07:30 - 23:59
  Atesa 07:00 - 23:00
  Budget 07:30 - 23:59
  Centauro 07:00 - 23:00
  Goldcar 07:00 - 23:00
  Europcar 07:00 - 23:59
  Interrent 07:00 - 23:59
  Record 07:00 - 23:00

  Henting og avlevering av leiebil
  Bilutleieskrankene ligger i ankomsthallen og i hovedparkeringshuset mitt imot terminalen.

  Flyplass fasiliteter

  Det er et flertall butikker, caféer og restauranter på flyplassen. De fleste ligger i femte etasje, men du kan også finne noen i første og tredje etasje. Det er Wi-Fi stasjoner i alle etasjer. I terminalens første etasje finner du blant annet minibanker og turist informasjon.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Du kommer enkelt fra flyplassen til Palma de Mallorca via Levante motorveien. Kjøreturen tar som oftest under 15 minutter. Andre destinasjoner på øya er også lett å komme seg til. For eksempel, kjør langs med Levante, ta av til og følg så Ma-13 motorveien, og du kommer til Alcudia på ca. 40 minutter. .

  Om du ikke skal hente din leiebil på flyplassen, men på et bykontor, så kan du ta en av bussene som går rett utenfor terminalen. Busslinje 1 stopper ved strandpromenaden og ved mange av turistattraksjonene i byen. Bussen går ca. hvert 15:e minutt mellom 06:00 og 01:10 under vintersesongen, og fra 06:00 til 01:50 under sommersesongen. Busslinje 21 går mellom flyplassen og mange hotell ved Palma Beach. Denne bussen går hver halvtime, mellom 07:00 - 22:10 under vintersesongen, og mellom 07:00 - 00:30 under sommersesongen. Begge busslinjene går fra første og tredje etasje ved passasjerterminalen.

  Parkering

  Du burde ikke ha noen problem med å finne en parkeringsplass for din leiebil i Palma de Mallorca, så lenge du har noen ting i bakhodet. Som i mange andre europeiske byer så kan det være en utfordring å finne parkering i sentrum, men det finnes et flertall parkeringshus. Gateparkering er delt in i soner. Gul sone betyr parkering forbudt. Blå soner betyr at man kan parkere hvis man har godkjent p-skive. Om du står på en tidsbegrenset parkering, vær nøye med at parkeringsvakten kan se tiden. Om du ønsker mer informasjon angående å kjøre bil i Spania, klikk her.

  Nyttige linker

  Mallorca flyplass hjemmeside