Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PRAHA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Praha flyplass – Finn din perfekte leiebil

  Hent din leiebil på Praha flyplass slik at du kan nyte flotte Tsjekkia med en gang etter at du har gått av flyet. Fra flyplassen er det en kort kjøretur til Tsjekkias hovedstad Praha som er en vakker by der man virkelig kan føle den spennende historiens nærvær. Enten du vil spise god mat, shoppe, nyte av klassiske musikk eller gå på museum - du kan gjør alt dette og mye mer i Praha. Auto Europe har over 50 år med erfaring og kan tilby våre kunder de laveste leiebilsprisene på markedet, samtidig som vi gir førsteklasses kundeservice og et stort utvalg av bilkategorier i 150 land.

  Flyplass

  Praha flyplass (PRG)
  Offisielt navn: Letiste Václava Havla Praha, engelsk: Václay Havel Airport Prague
  Adresse: Aviatická, 161 08 Praha 6, Czech Republic
  Flyselskaper: Det er et stort antall flyselskaper på flyplassen. Norwegian og Czech Airlines er noen av flyselskapene som flyr fra Norge.

  Terminaler

  Flyplassen har fire terminaler. Terminal 1 og 2 er også kjent som North Terminals der de fleste flyselskapene flyr fra. Terminal 3 og 4 kalles South Terminals, og hit kommer spesial-fly, VIP-fly og småfly. Terminal 1 har tre etasjer og terminal 2 har fire etasjer.

  Henting og levering av leiebil

  Skrankene ligger i første etasje i Parking C. Det er viktig at du sjekker hvor du skal hente din bil når du booker, siden ikke alle utleierne nedenfor er på flyplassen.

  Utleier Åpningstider
  Budget Man-søn: 08:00-22:00
  Enterprice Man-tors, søn: 08:00-22:00
  Lør: 08:00-20:00
  Sixt Man-tors, søn: 08:00-22:00
  Lør: 08:00-20:00

  Flyplassens fasiliteter

  På flyplassen finnes blant annet kaféer, barer, restauranter, VIP lounges, reisebyråer, postkontor, apotek og informasjonsskranke. I tillegg til dette så er det gratis wi-fi.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  For å komme til flyplassen med bil fra veien R7 tar du avkjørselen 2. Til city er det 19 km. Det er ingen t-bane eller togforbindelse til flyplassen, kun flybuss og lokalbuss. Om du raskt vil ta deg til sentrum eller t-bane stasjonen bør du ta buss 119 eller 100. Dersom du skal til togstasjonen så tar du flybussen dit. Lokalbussene går ikke like ofte som flybussen. Den siste bussen til byen går 23:40. Om du lander senere enn dette må du ta taxi (gule) som du finner ved terminalen. Klikk deg videre til vår kjøreguide for Tsjekkia for nyttige tips og råd.

  Parkering

  Praha flyplass har ca. 3000 parkeringsplasser, der 1000 er korttidsplasser. For sikkerhetsmessige grunner er det ikke tillatt å parkere i den første filen ved Terminal 1. Parkering P1 og P2 ligger foran terminalen. Her er parkering gratis de første 15 minuttene, så stå her hvis du bare skal hente eller slippe av noen. Etter 15 minutter må man betale. Det er en korttidsparkering to minutters gåtur fra terminal 1, og tre minutter fra terminal 2. Det er en langtidsparkering 10 minutters gåtur fra terminalen. Når du parkerer på gaten i Praha så må du sjekke at du ikke står i et område med parkeringsrestriksjoner. Disse er markert med blå skilt. Som oftest kan man stå i oransje og grønne soner, og her er det tidsrestriksjoner. Parkeringsautomatene tar bare mynter.

  Nyttige linker

  Praha Flyplass hjemmeside