Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I REYKJAVIK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Reykjavik – Finn din perfekte leiebil

  Utforsk verdens nordligste hovedstad sammen med Auto Europe. Med en leiebil i Reykjavik kan du reise rundt uten begrensninger. Fra snødekkede fjelltopper til imponerende vulkaner og geotermiske kilder, Reykjavik er den ideale destinasjonen hvis du liker både storby og friluftsliv. Hovedstaden har et meget spennende kulturutbud med blant annet en unik musikkscene. Ta en tur til det populære shoppingsenteret Kringlan, imponerende Hallgrimskirka og det vakre konserthuset Harpa. Kjør til landemerket Perlan, en ikonisk bygning ovenpå landets varmtvannstank, og spis middag på den roterende restauranten. Fra Reykjavik kan man også reise ut på sjøen og fiske eller oppleve majestetiske hvaler på nært hold. Visste du at rundt 80% av Island er ubebodd villmark? Book en SUV og dra ut på eventyr i den islandske naturen. Kjør til Europas største nasjonalpark Vatnajökull, de geotermiske bassengene i Den Blå Lagunen og det imponerende fossefallet Gullfoss. Natur eller storby - du får begge deler i Reykjavik!

  Trafikk

  Det er en over 1300 km lang ringvei som går rundt øya. Det er lurt å sjekke værmeldingen før du kjører av gårde slik at du er forberedt på vær- og veiforhold. Husk på at det ikke er tillatt å kjøre off-road, og se opp for sau og andre dyr som krysser i veibanen. På grunn av den lave solen kan det være lurt å ha med solbriller. Bilutleie i Reykjavik - kontakt Auto Europe i dag!

  Parkering

  Det er fire parkeringssoner i byen, sone 1 (rød), sone 2 (blå), sone 3 (grønn) og sone 4 (gul). I sone 1-3 er det følgende tidsperiodene som gjelder; 09-18 på hverdager, 10-16 på lørdager og gratis på søndager. I sone 4 er det 08-16 på hverdager som gjelder og det er gratis på helger. Du kan betale med mynt eller kort. Du finner også et antall parkeringshus i byen.

  Geografisk informasjon

  Den islandske hovedstaden ligger på halvøya Seltjarnarnes, sør-vest på øya. Naturen på Island består av fjell, isbreer, vulkanområder, sletter og varme kilder. Det er ikke mye skog på øya på grunn av vulkanutbrudd og sterk vind. Byen har et mildt klima året rundt på grunn av Golfstrømmen. Nordlys kan oppleves mellom september og april, og om sommeren er det midnattssol. Det er 46 km til Keflavik, 47 km til Blue Lagoon, 47 km til Akranes, 105 km til Geysir, 185 km til Vik , 209 km til Snæfellsjökull, 386 km til Akureyri og 453 km til Isafjordur. Islands nærmeste naboer er Skottland og Grønland.

  Flyplass

  Reykjavik flyplass
  Ligger i Reykjavik.
  Hjemmeside: www.isavia.is/en/reykjavik-airport
  Telefon: +354 424 4000

  Keflavik flyplass
  Ligger 50 km fra Reykjavik.
  Hjemmeside: www.isavia.is/en/keflavik-airport
  Telefon: +354 425 6010

  Offentlig transport

  Buss
  Stræto er landets busselskap og har 44 busslinjer som kjører i Reykjavik, i tillegg til et flertall busslinjer til andre destinasjoner på øya. Bussterminalen BSI ligger på Vatnsmyrarvegur 10 i Reykjavik.

  Taxi
  Taxi kan være ganske dyr i byen. Man trenger ikke å gi driks.

  Leie bobil i Reykjavik

  Å leie bobil i Reykjavik gjør ferien til en helt unik opplevelse. Reis rundt på denne vakre øyen med helt egen timeplan og i takt med naturen. Vi hjelper deg gjerne med å organisere din bobilutleie, velge riktig kjøretøy og hjelpe deg med valg av ekstrautstyr. Les mer her.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Reykjavik flyplass

  Turistinformasjon Reykjavik