Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ RIJEKA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Rijeka flyplass - Book og spar

  Kroatia er et ferieparadis med behagelig vær, blått hav, flotte strender og koselige byer. Hvis du henter din leiebil på Rijeka flyplass kan du ta deg til byer som Rijeka (25 km), Opatija (40 km) og Zagreb (159 km). Kroatia har over 1700 km med kystlinje, et tusentals øyer og en tredjedel av landet består av vakker skog. Kroatia grenser også til hele fem land; Ungarn, Slovenia, Bosnia-Hercegovina, Serbia og Montenegro. En båttur over bukta tar deg til Italia. Med andre ord er det mange muligheter for flotte opplevelser og fine kjøreturer i både Kroatia og nabolandene. Auto Europe hjelper deg med å finne bilen som du trenger, enten du skal reise hit på romantisk weekendtur eller om du skal hit på sommerferie med familien. Vi samarbeider med ledende utleiere for å kunne gi deg de beste prisene, og hos oss kan du enkelt sammenligne de forskjellige utleiernes priser på valgt dato og destinasjon.

  Flyplass

  Rijeka flyplass (RJK)
  Offisielt navn: Zracna Luka Rijeka, engelsk: Rijeka Airport
  Adresse: 51513, Omisalj
  Flyselskaper: Limitless Airways, Trade Air, Germanwings, AirBaltic, AirMalta, Condor, Norwegian, Ryanair, Croatian Airlines, Sky Work Airlines. Disse flyr til og fra 26 destinasjoner i Europa.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstidene til de som tilbyr bilutleie på Rijeka flyplass.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Enterprice 08:00-20:00
  Fleet 08:00-20:00
  Oryx 08:00-20:00

  Flyplassens fasiliteter

  Rijeka flyplass finnes det en turistinformasjon der du kan få hjelp og inspirasjon til din reise i Kroatia. Flyplassen har også restaurant, bar, VIP-lounge og taxfree-butikk.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Fra flyplassen går det buss til Rijeka bussterminal, Opatija, Kraljevica og Zracna Luka. Du kan også ta en taxi dit du skal.

  Parkering

  Parkering på flyplassen er gratis de 10 første minuttene. Man betaler for parkering i en automat med kort eller kontanter.