Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I RIJEKA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Rijeka – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe hjelper deg med å booke din leiebil i Rijeka. Vi samarbeider med ledende utleiere og kan på den måten gi deg meget gode priser på biler i denne kroatiske byen, i tillegg til 24.000 andre destinasjoner verden over. Rijeka ligger i Vest-Kroatia, like ved det herlige Adriaterhavet, og her kan man gjøre alt fra å slappe av på en koselig strand, spise god mat, gå på museum, til å ri en tur i det vakre landskapet. Hvis du drar hit i januar/februar bør du ikke gå glipp av den fargerike Rijeka-karnevalet - en fargerik, kroatisk folkefest! Langs byens hovedgate Korzo finner du mange koselige kaféer og små butikker, og på torget Rijecke Revolucije kan du prøve herlig, kroatisk mat på en lokal restaurant. Besøk den flotte festning Trsat som har en fantastisk utsikt over hele Rijeka, for å så smøre på deg solkremen og ta turen til en av de mange strendene. Kanskje du har lyst til å lære deg å dykke eller vil du prøve å kjøre jet-ski? Alt er mulig i Rijeka!

  Trafikk

  Høysesong for turister i Kroatia er mellom juni og september. Det er relativt lite trafikk i Rijeka sammenlignet med andre kroatiske byer, men vær bevisst på kjørestilen til en del trafikanter være noe aggressiv. Det er ikke lov å bruke mobiltelefon mens du kjører (handsfree er tillatt). Auto Europe er din guide når det kommer til bilutleie i Rijeka, bruk vår søkemotor og finn din leiebil i dag!

  Parkering

  I Rijeka er det enkelt å finne parkeringsplass. Mange hotell har gratis parkering til sine gjester og langs kysten kan man finne mange parkeringsplasser som ikke koster mye. I sentrum er det også mange parkeringsområder som er overvåket av vakter.

  Geografisk informasjon

  Rijeka er en vakker havneby i Nord-Kroatia. Byen er landets tredje største, og er en av de viktigste industribyene i hele balkanområdet. Rijeka ligger i regionen Kvarner og har en fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Byen nyter av et varmt, subtropisk klima. Fra Rijeka er det 14 km til Opatija, 110 km til Pula, 160 km til Zagreb, 240 km til Zadar, 360 km til Split og 600 km til Dubrovnik.

  Flyplass

  Rijeka flyplass
  Ligger ca. 25 km fra Pula.
  Telefon: +385 51 841 222

  Pula flyplass
  Ligger ca. 100 km fra Rijeka.
  Telefon: +385 (0)60 308 308

  Zagreb flyplass
  Ligger ca. 172 km fra Rijeka.
  Hjemmeside: www.zagreb-airport.hr
  Telefon: +385 1 4562 170

  Offentlig transport

  Buss
  Byens bussterminal ligger på gaten Zabica. Lokalbussene er oransje og det er 18 linjer som går i Rijeka. Byens sentrum ligger i Zone 1, og Zone 2, 3, 4 og 5 inkluderer Rijekas forsteder.

  Båt/Ferge
  Det går båt hele veien ned til Dubrovnik, og den stopper mange steder underveis blant annet på Split og Hvar.

  Tog
  Selskapet Hrvatske Zeljeznice har tog som går til mange av de større byene i Kroatia. Byens togstasjon ligger på Kresimirova ulica 5.

  Taxi
  Du finner taxier ved bussterminalen, ved Matije Gupca og ved togstasjonen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Rijeka Flyplass

  Turistinformasjon Rijeka