Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ZADAR

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Zadar – Beste rater med Auto Europe

  Zadar er en populær feriedestinasjon omringet av nasjonalparker, flotte sandstrender og mange vakre øyer. Kjør din leiebil i Zadar og opplev alt det som denne flotte kroatiske byen har å by på. Gå langs gaten Kalelarga til det historiske torget Roman Forum. Kjør til strendene Kolovare, Uskok og Bolik eller besøk de mange kunst- og historiemuseene. Dra til et spa og få en avslappende massasje eller dra på en shoppingtur til City Galleria. Avslutt dagen gjennom å sette deg på en koselig restaurant og nyt av god mat og en fantastisk solnedgang. Med en leiebil kan du også utforske Kroatias natur og landskap. Det er mange muligheter for blant annet klatring, dykking, gåturer, rideturer og kajakkturer. Auto Europe har samlet de ledende bilutleiernes biler og priser på vår webside, og dette gjør at du kan spare både tid og penger. Gjør det enkelt for deg, book din neste leiebil i Kroatia hos oss!

  Trafikk

  Se opp for fotgjenger og mopedister, spesielt i Kroatias byer. Husk på å ha god avstand til andre bilister, og vær oppmerksom på at det ikke er tillatt å kjøre bil innenfor Zadars murer. Bilutleie i Zadar er smidig og billig hos Auto Europe, book i dag!

  Parkering

  Det er begrenset med parkering i gamlebyen, så det kan lønne seg å parkere i byens utkant og heller ta seg rundt til fots. Du må alltid lese parkeringskilt nøye der du skal parkere.

  Geografisk informasjon

  Zadar ligger ved Zadarkanalen, på Kroatias vestkyst. Byen har et middelhavsklima, med varme somre og milde, våte vintre. Ist, Molat, Olib, Premuda, Rada og Silba er bare noen av et stort antall av vakre øyer utenfor Zadar, og fra havnen går det båter til mange av dem. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Zadar. Det er 75 km til Sibenik, 158 km til Split, 204 km til Makarska, 285 km til Zagreb, 293 km til Rijeka og 348 km til Dubrovnik.

  Flyplass

  Zadar flyplass
  Ligger ca. 13 km fra Zadar.
  Hjemmeside: www.zadar-airport.hr
  Telefon: +385 (0) 23 205 800

  Split flyplass
  Ligger ca. 129 km fra Zadar.
  Hjemmeside: www.split-airport.hr
  Telefon: +385 (0) 21 203 555

  Offentlig transport

  Buss
  Bussterminalen ligger på Ante Starcevica 2. Det er 12 linjer som kjøres av lokalbussene (Liburnija), og det går også busser til nabolandene.

  Båt/Ferge
  Zadars havn ligger i gamlebyen. Det går båter til øyene utenfor Zadar og til Italia.

  Tog
  Byens sentralstasjon ligger på Ante Starcevica 4, og her kan du ta tog til andre byer i Kroatia.

  Taxi
  Du finner taxier ved havnen, ved bussterminalen og ved broen Branimirova Obala.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Zadar Flyplass

  Turistinformasjon Zadar