Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PULA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Pula – Beste pris garantert

  Når du booker en leiebil i Pula kan du være sikker på at du får utmerket service og de beste prisene. Auto Europe samarbeider med ledende bilutleiere og har over 50 år med erfaring fra bransjen. Pula er en fantastisk feriedestinasjon og med utallige muligheter til å utforske den kroatiske kysten og byene som ligger her, lønner de seg å leie bil gjennom oss. Et bra utgangspunkt for en dag i Pula er Forum, byens torg med koselige kaféer og det vakre Augustus templet. En kort gåtur herfra er det mange spennende severdigheter blant annet amfiteateret og det arkeologiske museet. Herkulova Vrata, det eldste romerske monumentet i verden, og nasjonalparken Brijuni bør du også besøke. I Pula er det også mange herlige strender og supre muligheter til friluftsaktiviteter som ridning, fiske, tennis og dykking. Enten du ønsker å nyte livet eller foretrekker å drive med forskjellige aktiviteter på ferien, Pula har noe for alle!

  Trafikk

  Bilutleie i Pula er enkelt hvis du booker hos Auto Europe - kontakt oss i dag! Vei 21, 66 og E751 tar deg inn og ut av byen. I sentrale Pula er det noen steder der det er begrenset fremkommelighet med bil. Landets promillegrense ligger på 0.5.

  Parkering

  Under turistsesongen kan parkeringsplass være vanskelig å finne i sentrum. Uansett hvor du parkerer bør du ikke la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Pula ligger på halvøya Istra like ved Adriaterhavet. Byen har ca. 62.000 innbyggere og her snakkes det både kroatisk og italiensk. Pula har et Middelhavsklima med en varm sommer og en vinter med en del nedbør. Byens turistinformasjon ligger på gaten Forum 3. Det er 5 km til Vinkuran, 10 km til Premantura, 54 km til Pazin, 87 km til Opatija, 105 km til Rijeka, 267 km til Zagreb, 345 km til Zadar, 520 km til Split og 710 km Dubrovnik.

  Flyplass

  Pula flyplass
  Ligger ca. 8 km fra Pula.
  Telefon: +385 (0)60 308 308

  Rijeka flyplass
  Ligger ca. 133 km fra Pula.
  Telefon: +385 51 841 222

  Offentlig transport

  Buss>
  I Pula er det åtte busslinjer og de kjøres av busselskapet Pulapromet. Billetter kjøper du av sjåføren. Det går sightseeingbusser rundt i byen om sommeren. Det er mulig å ta flybuss til Pula flyplass. Pulas bussterminal ligger på Trg I. Istarske brigade.

  Båt
  Du kan ta båt til blant annet Venezia, Triest og Piran.

  Tog
  Togstasjonen ligger på gaten Kolodvorska 5. Du kan ta tog til flere spennende destinasjoner blant annet Rijeka, Zagreb, Ljubljana og Wien.

  Taxi
  Taxiservice er tilgjengelig i Pula.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Pula Flyplass