Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SAN DIEGO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på San Diego Flyplass med Auto Europe

  Hvorfor ikke starte din California tur med å hente din leiebil på San Diegos flyplass? Siden Auto Europe samarbeider med de ledende utleierne verden over så kan vi tilby deg som kunde den beste servicen til de mest konkurransedyktige prisene. Vi har over 24 000 opphentingsdestinasjoner i 180 land, og en av disse er San Diego Airport.

  Flyplass informasjon

  San Diego International Airport (SAN)
  Offisielt navn: San Diego International Airport. Også kjent som Lindbergh Field
  Adresse Terminal 1: 3665 N. Harbor Drive - San Diego, CA 92101-1022
  Adresse Terminal 2: 3707 N. Harbor Drive - San Diego, CA 92101-1040
  Adresse Terminal 3: 3225 N. Harbor Drive - San Diego, CA 92101-1022
  IATA kode: SAN
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 4,8km fra San Diego sentrum
  Flyselskaper: Det er 22 flyselskaper som flyr til og fra flyplassen. Det går ingen direktefly fra Norge, men British Airways og United Airlines flyr hit med mellomlandinger.
  Telefon: +1 619 400 2404

  Terminals

  San Diego Airport har tre terminaler: Terminal 1, Terminal 2, og Commuter Terminal. Terminal 1 og 2 er sammenkoblet og her finner du alle internasjonale flyvninger. Commuter Terminal ligger i en egen bygning. Det er en gratis shuttle buss, Airport Loop, som raskt tar deg mellom terminalene. Flyplassen er åpen hele døgnet, med det avganger er kun mellom 06:30 og 23:30.

  Alle internasjonale fly kommer til Terminal 2, og her er ankomsthallen er i første etasje. Alle fly til og fra Los Angeles går fra Commuter Terminal. Fra Terminal 1 går fra fly fra flyselskapene Alaska Airlines og Southwest Airlines, mens check-in og avgangshaller for alle andra flyselskaper er i øverste etasje i Terminal 2. Bagasjeområdet ligger midt i første etasje i begge terminalene.

  Åpningstider bilutleieskranker

  Utleiere Åpningstider
  Alamo 04:00 - 23:59
  Dollar 04:30 - 23:59
  Hertz hele døgnet
  National 12:00 - 23:59<

  Opphenting og avlevering av leiebil
  Du må ta shuttle bussen for å komme deg til bilutleieskrankene. Ved Terminal 1, så er busstoppet ved Centre Traffic Island, som du ser når du går ut hoveddørene. Ved den vestre delen av Terminal 2 finner du også shuttle busstopp (ved Centre Traffic Island).

  Flyplass fasiliteter

  Hver terminal har butikker, caféer og restauranter hvor du kan ta deg en pust i bakken. Noen av butikkene finner du ved billettlukene før sikkerhetskontrollen, mens majoriteten ligger ved gatene etter at du har gått igjennom sikkerhetskontrollen.

  Det er minibanker i alle terminalene, og du finner et valutakontor i første etasje i Terminal 2. Ved bagasjeområdet finner du et flertall gratis turistbrosjyrer, som gir deg nyttig informasjon om San Diego og nærliggende områder.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen er linket med motorveien Interstate 5 (I-5), som tar deg til San Diego sentrum på litt over 10 minutter. I-5 er også linket til I-8, I-15 og State Route 163, i tilfelle din destinasjon ligger lengre fra city. For mer informasjon angående å kjøre bil i USA, klikk her.

  Om du skal kjøre til Los Angeles, for eksempel, så kjører du nord på I-5, og med lite trafikk så er du i Los Angeles på ca., 2-2,5 timer.

  Om du skal hente din bil på et bykontor istedenfor på flyplassen så kan du ta en av de private shuttle bussene eller offentlige busselskapene for å komme deg til San Diego. Shuttle bussene går fra Transportation Plazas utenfor terminalen, og en transport koordinator vil finne deg en plass på første ledige buss, hvis du ikke har en spesiell busspreferanse. For å finne Transportation Plaza fra Terminal 1, gå over broen (skybridge), og så ned på bakkenivå. Fra Terminal 2 går du over gangfeltet utenfor bagasjeområdet. Taxi finner du også ved Transportation Plaza.

  Om du foretrekker offentlig transport så linker Metropolitan Transit System sin rute 992 flyplassen med San Diego Trolley, og også COASTER og Amtrak stasjoner for destinasjoner som ligger lengre unna. Rute 992 går hvert 15:e minutt på ukedager, og hvert 30:e minutt på helger og høytidsdager, mellom 05:00 og 23:30.

  Parkering

  Det finnes et flertall valgmuligheter når det kommer til parkering i San Diego, både parkeringsplasser og parkeringshus. Prisen varierer avhengig av beliggenhet, med de dyreste i sentrum og ved Convention Center. Billigere parkering finner du lengre ut fra sentrum, for eksempel nærme I-5 og havnen.

  Om du skal parkere i sentrum, så betaler du i parkeringsautomater. De fleste automatene tar kun mynter, men byen har gjort om 5.000 til elektroniske automater, som nå tar forhåndsbetalte parkeringskort. Du kan kjøpe disse på ni forskjellige steder i byen, fylle på de med en sum, og så bruke for å betale for parkering. Om du ikke står hele tiden som du har betalt for, så får du i de fleste tilfeller tilbake forskjellen direkte på kortet.

  Du kan også bruke offentlig transport for å ta deg til sentrum. Mange stasjoner på by-banens togsystem tilbyr gratis parkering til de som vil ta toget som enkelt tar deg til deg flere områder i sentrum. Men sjekk at din valgte stasjon tilbyr denne servicen før du reiser.

  Det er meget viktig å alltid lese alle parkeringsskilt nøye. Forskjellige områder og gater har varierende tidsrestriksjoner og andre begrensninger, og hvis du ignorerer disse kan det resultere i at bilen blir tauet bort.

  Nyttige linker:

  San Diego flyplass