Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SEVILLA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Sevilla flyplass – Beste pris garantert

  Sevilla flyplass ligger i Sør-Spania, og er et perfekt utgangspunkt for et besøke i dette solrike landet. Byen Jerez, berømt for sin sherry og brandy produksjon, ligger på kysten og hit er det en kjøretur på ca. 1 time. Kjør nord-øst innover landet, og du vil komme til byen Cord ba. Til Malaga og Gibraltar er det litt over 200 km, turer på rundt 2 timer. Med andre ord så kan man trygt si at Sevilla flyplass ligger i hjertet av Sør-Spania! Med en leiebil fra Sevilla flyplass så kan du raskt og enkelt komme deg ut på veiene for å starte ditt eventyr i dette flotte landet. Med en leiebil fra Auto Europe så har du friheten til å reise akkurat dit du vil, når du vil... for eksempel en road trip i Andalusia.

  Flyplass informasjon

  Offisielt navn: Sevilla flyplass (SVQ)
  Offisiellt navn: Aeropuerto de Sevilla, engelsk: Seville Airport. Også kjent som San Pablo Airport
  Adresse: Carretera N-IV Madrid-Cádiz, kil metro 532, 41020 Sevilla
  Flyselskaper: På Sevilla flyplass er det 23 flyselskaper som går til og fra 43 forskjellige destinasjoner.
  Sevilla flyplass ligger kun 10 kilometer fra Sevilla, og hadde i 2013 over 3,5 millioner passasjerer. Flyplassen har én terminal med avgangshallen i andre etasje og ankomst i første etasje.

  Henting og levering av leiebil

  På Sevilla flyplass så finner du et stort antall utleiere som du kan velge i mellom. Skrankene finner du i første etasje i ankomsthallen.

  Utleier Åpningstider
  Atesa Man-søn: 07:00 til 23:59
  Avis Man-søn: 07:00 til 23:59
  Budget Man-søn: 07:00 til 23:59
  Dollar Man-søn: 07:00 til 23:59
  Firefly Man-søn: 07:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 07:00 til 01:00
  Goldcar Man-søn: 07:00 til 23:00
  Hertz Man-søn: 07:00 til 23:59
  Sixt Man-søn: 07:00 til 01:00

  Flyplass fasiliteter

  Shopping mulighetene er mange på Sevilla flyplass. Her finnes alt fra tax free, spanske delikatesser til smykker og klær. Det er to kiosker i andre etasje hvor du får kjøpt lesestoff og snacks til flyturen. Et apotek ligger også i andre etasje. En bit mat får du i en av de fem spisestedene på flyplassen. Det er én minibank i første etasje, og én i andre. Det er gratis wi-fi på flyplassen, og de første femten minuttene er gratis. I avgangshallen ligger det et postkontor hvis man skal sende postkort og trenger noen frimerker. Det er mulig å leie et konferanserom med kapasitet for opp til 140 personer på flyplassen. Skulle man trenge assistanse fra politiet så finner man dem i andre etasje i avgangshallen.

  Transport

  Buss EA går fra flyplassen in til Sevilla sentrum, nærmere bestemt Plaza de Armas. Turen tar rundt 35 minutter. Det finnes også selvfølgelig muligheter for å ta en taxi fra flyplassen. Disse finner du utenfor terminalbygningen. Hvis du skal ta leiebil fra flyplassen og in til Sevilla så er det en kort tur på kun 10 minutter langs med veien E-5/A-4.

  Parkering

  Det kan anbefales å parkere din leiebil i hotellets garasje eller i et parkeringshus. Ikke la verdisaker ligge igjen i bilen. I blå soner (zona azul) så betaler man for parkeringen i en parkeringsautomat. Les alltid parkeringskilt nøye for mer informasjon angående tids-og parkeringsrestriksjoner akkurat der du ønsker å stå. Vær bevisst på at under kvelder og helger så er det mange som dobbeltparkerer.

  Andre linker

  Sevilla flyplass offisielle hjemmeside