Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE SICILY BY CAR

  • 9.4
  • 9.4
  • 8.8
  • 9.4
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  July 28
  Sete på bilen var litt skittent når jeg fikk den, men det var ikke noen problemer når jeg...
  July 06
  Gikk rask og enkelt å hente bilen. Var en ganske ny og ren bil innvendig.9
  May 25
  Helt greit.
  Les mer

  Leiebil med Sicily by Car: Alt du trenger å vite om Sicily by Car

  Sicily by Car, leiebil - Auto EuropeHelt tilbake til 1963 har Sicily by Car vokst stort og etablert seg til å være en av de billigste bilutleierne i Italia. Med et særlig fokus på å gi økonomiske billeier på Sicilia - hvor selskapet startet opp - deres kontorer kan man nå finne i hele landet. Fra Nord-Italia til Syd-Italia har Sicily by Car vokst til mer enn 60 land, som alle er strategisk plassert på flyplasser, togstasjoner og sentrumslokasjoner. En leiebil med Sicily by Car. er et utmerket valg for de kundene som ser etter en kostnadseffektiv måte å utforske Italia.

  Auto Europe har i over 60 år samarbeidet med tallrike bilutleiere, som har oss en distinkt fordel med muligheten til å tilby våre kunder fantastiske leiebiltilbud. Vi har en stor flåte å velge fra, og tilbyr også leie av bobil og luksusbiler. Vi velger ut våre partnere med omhu og vi kjenner oss sikre på at Sicily by Car gir eksepsjonell sørvis til alle våre kunder.

  Bilutleie Sicily by Car: Toppriser fra en ledende utleier

  Sicily by Car bygde på sin suksess og startet opp sin nye merkevare Auto Europa i 1997 - som ikke må forveksles med bilutleiemegleren Auto Europe. Gjennom det nye merket Auto Europa startet selskapet å tilby sine tjenester både til jobb- og fritidsreiser, ved å tilby spesialtilbud og attraktive leiebetingelser. Denne tilnærmingen gjorde at selskapet fortsatte å utvide vesentlig i hele Italia.

  Med en moderne drivstoffgjerrig bilflåte med mer enn 20 000 kjøretøyer er selskapet velposisjonert til å tilby noe for enhver. Sicily by Car ble etablert av Tommaso Dragotto for over 54 år siden på Sicilia. De startet med bare fire kjøretøyer - en Fiat 1100, 1300 og to Fiat 500. Nå har selskapet flerfoldige bilkategorier, kommersielle kjøretøyer, elbiler og sykler. Du kan også leie bil på mellomlang- eller langtidsbasis med Sicily by Car.

  Kjøretøyene er velutstyrte og nye, og fra deres vans til luksusbiler er vi sikre på at Sicily by Car har det riktige kjøretøyet for deg. Fra avhenting til avlevering er deres fokus på å gi en utmerket kundeopplevelse med lokal ekspertise. Med hver eneste leie kan du forvente å være dekket døgnet rundt med deres veiassistanse.

  Den unike opplevelsen med en leiebil fra Sicily by Car

  Hvis du planlegger å reise til Italia, et av Europas land med mest historie, må du gjøre mest mulig ut av ferien din og vurdere en leiebil med Sicily by Car. Kjør opp og ned hele landet med god komfort, og ankom destinasjonen din trygt. Utforsk vidunderlige Milano i nord, ikoniske Roma og vakre Palermo, for å nevne noen få utsøkte italienske byer. Vurder en road trip langs Amalfikysten eller til Comosjøen for å finne indre ro.

  Gjennom vår sikre søkemotor online kan du enkelt finne, sammenligne og booke leiebil. Du kan til og med legge til ekstrautstyr hvis det er ønskelig, som GPS eller barnesete. Alternativt kan du ringe en av våre reservasjonsagenter som vil gi deg råd og finne gode tilbud for dine behov. Så hvis du er ute etter en fantastisk ferie i Italia, da er vi sikre på at med vår partner Sicily by Car får du en utmerket og pålitelig sørvis.