Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE SIXT

  • 7.1
  • 7.1
  • 7.4
  • 6.8
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  March 08
  Det gikk fint å få ut bilen, men savnet dokumentasjon på skader bilen hadde ved utlevering....
  November 01
  Mottok bil med mange skader og ble belastet for ytterligere en skade. Vanskelig å sjekke om skaden ila leieperioden.
  September 15
  Måtte vente nesten en time i kø ved avhenting. Meget treg service, men hyggelig personale. Ingen tok i mot ved levering.
  Les mer

  Leiebil med Sixt: Alt du trenger å vite om Sixt

  Sixt leiebil - Auto EuropeSixt var en av de første og mest innflytelsesrike internasjonale bilutleierne i verden og har et pålitelig rykte som en ledende bilutleier som alltid har vært i førersetet i leiebilindustrien. Med over 2 200 avhentings- og avleveringslokasjoner i mer enn 100 ulike land, var det den første bilutleieren med egen nettside, og den første som aksepterte bookinger på mobil. Det kunne ikke vært enklere å finne en leiebil med Sixt da de har en overflod av lokasjoner internasjonalt, og er til stede i nesten hver eneste storby og turistdestinasjon verden rundt, med kontorer praktisk lokalisert på flyplasser, togstasjoner, cruisehavner, store hotellkjeder og i bysentre.

  Med en flåte på bare tre biler grunnla Martin Sixt selskapet i 1912, og dermed Tysklands første bilutleieselskap. Under første verdenskrig ble flåten konfiskert og brukt av det tyske militæret, men etter krigen var over var de raskt tilbake i drift, før flåten igjen ble overtatt ved begynnelsen av andre verdenskrig. Etter det har selskapet vist sin entreprenørånd ved å sette opp en drosjetjeneste for det amerikanske militæret som var stasjonert i Tyskland, og fulgte det opp med landets første radiodrosjebusiness i den bayerske byen München. Bilmerket vi i dag kjenner til ble lansert i 1951 under navnet Auto Sixt og over de neste 20 årene florerte det med åpninger av nye kontorer på de viktigste flyplassene i Tyskland, og de droppet etter hvert ordet Auto.

  Sixt bilutleie: Toppriser fra en ledende bilutleier

  Med over 100 års erfaring i hjertet av bilutleiebransjen, står Sixt ved sitt motto "Kjør første klasse, betal økonomi" med å tilby premiumkjøretøyer til ikkepremiumpriser. Selskapet har i dag en flåte på over 222 000 kjøretøyer, og består av noen av de beste bilmerkene i verden, inkludert tyske favoritter som BMW, Mercedes-Benz, Audi og mange flere. Sixts biler byttes regelmessig, slik at kundene kan føle seg trygge på at de sitter bak rattet på et velholdt og nytt kjøretøy, med et bredt utvalg som inkluderer kabrioleter, luksusbiler, minivans og SUVer. Sixt fortsetter å ta initiativ med å legge til flere biler med høy motorkraft, til deres luksusflåte i Tyskland, inkludert Audi SQ7, TDI, BMV 6-serie Grand Turismo og den utrolige Mercedes-AMG CLA 45, mens i USA (mer presist i Syd-California, Syd-Florida og Las Vegas), kan Sixt-kunder når booke den kraftige Shelby Mustang, en av verdens mest ikoniske høyytelsesbiler.

  I nesten 20 år har Auto Europe vært travle med å bygge solide forretningspartnerskap med alle de mest prestisjefylte lokale og internasjonale bilutleierne, med Sixt rangert høyt oppe på den listen. Det er essensen av disse synergiene som har gitt oss muligheten til å tilby våre mange kunder de aller beste leiebiltilbudene fra de bredeste utvalget av kjøretøyer mulig. I tillegg til våre ultrakompetetive bilutleietjenestene til de garantert laveste prisene, spesialiserer Auto Europe seg også på utleie av bobil og luksusbiler. Du kan ringe våre prisvinnende bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270, som er klare til å hjelpe deg med dine billeiebehov og svare på de spørsmål du måtte ha.

  Den unike opplevelsen med leiebil fra Sixt

  Dette populære, familiedrevne selskapet er en proaktiv deltaker i den globale bilutleieindustrien og er en viktig aktør i andre kommersielle områder, som den voksende bildelingsindustrien og leasing. Etter å ha etablert seg i Sveits, Frankrike, Storbritannia, Tunisia, Marokko, New Zealand, Midtøsten og Afrika på slutten av 1990-tallet, eies selskapet fortsatt 60% av Sixt-familien, som er hovedgrunnen til at det er et ledende og veldig sterkt leiebilmerke i Tyskland, Østerrike, Sveits, Bolivia og Israel. Sixt har de siste årene også ekspandert til USA med å tilby billigere priser på høykvalitetsbiler, sammenlignet med tradisjonelle bilutleiere, i tillegg til flere kjøretøyskategorier å velge fra.

  Sammen med Auto Europe, streber Sixt konstant etter å raffinere og modernisere billeieopplevelsen med nye bookingmuligheter, prisvinnende reklame og ny og strømlinjeformede arbeidsprosesser. Selskapets hovedstyrker og deres hovedstyrker er deres høye andel premiummerker i bilflåten, sammen med hvor mye man får for pengene, og deres stadig sørvisorienterte ansatte, uansett når du booker en leiebil med Sixt og uansett hvor du reiser i verden. Glem ikke at Sixt er en familiebedrift med mer enn 5 000 'familiemedlemmer' i over 100 land, og uansett hvor stort selskapet vokser seg, vil det alltid være mer som en familie enn en business, da alle familier er unike!