Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ STANSTED FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Stansted Flyplass London med Auto Europe

  London Stansted Flyplass ligger 48km nord-øst for sentrale London, noe som gjør flyplassen til et ideelt sted å hente din leiebil hvis du skal kjøre utenfor London. Auto Europe tilbyr kvalitetsbilutleie til konkurransedyktige priser i tillegg til en prisvinnende kundeservice. Book din leiebil fra Stansted flyplass online og ta del av våre supre tilbud i UK. Vår bilpark på Stansted inkluderer alt fra standard modeller til luksusbiler, vi har det du trenger.

  Flyplassinformasjon

  London Stansted Flyplass (STN)
  Offisielt navn: London Stansted Airport
  Adresse: Enterprise House, Bassingbourn Rd, Stansted, Essex CM24 1QW
  Beliggenhet: 48km nord-øst for sentrale London. Stansted Mountfitchet, Essex
  Flyselskaper: Flyplassen er en base for store lavpris-flyselskaper, og den største er Ryanair som tilbyr flyvninger til over 100 destinasjoner.

  Terminaler

  Terminalen er delt in i tre avlange seksjoner, og den fjerde holder på å bygges. Seksjon 1 og 2 kommer du til fra hovedbygningen via et transportsystem som tar passasjerer til ankomst- og avgangshallene i hovedbygningen. Seksjon 2 og 3 har forbindelse til terminalen via en gangvei, da de ikke er en del av transportsystemet.

  Henting og levering av leiebil

  Flyplassen har 9 bilutleiere, og disse finner du i den internasjonale ankomsthallen på motsatt side av World Duty Free butikken. Hent din leiebil på Stansted Flyplass og du vil få en god start på din Londontur.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis Man-fre: 06:30 - 23:59
  Lør-søn: 06:30 - 23:00
  Budget 06:00 til 23:30
  Enterprice 06:30 til 23:59
  Europcar 06:00 til 01:00
  Hertz 06:00 til 23:30
  Interrent 08:00 til 18:00
  National 06:00 til 01:00
  Thrifty 07:00 til 22:00

  Flyplassens fasiliteter

  Det finnes over 60 butikker, barer, restauranter, kaféer og lounge områder rundt omkring på flyplassen. Det er enkelt å finne en tax-free gave til venner, familie eller deg selv når du har butikker som Accessorize, Swarowski, The Body Shop, Mulberry og World of Whiskies å velge mellom.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  London Stansted ligger ved M11 motorveien - ta Junction 8a om du kommer fra London eller Junction 8 hvis du kommer fra Cambridge siden, følg så skilter til flyplassen.

  Det er enkelt å komme seg til Stansted med tog, lokale busser eller nasjonale rutebusser. Stansted Express går hvert 15:e minutt og er definitivt den raskeste måten å komme seg til London på - du er på Liverpool Street på 47 minutter. En annen populær og billig måte å ta seg til Stansted på er gjennom å ta nasjonale rutebusser. Denne stopper på sentrale destinasjoner som Liverpool Street, Victoria, Stratford og Baker Street.

  Nyttige linker

  London Stansted Flyplass hjemmeside