Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SYDNEY FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Sydney Flyplass med Auto Europe

  Etter du har har tatt en flyturen halveis rundt kloden så kan du starte din drømmeferie i Australia. Med en leiebil fra Sydney flyplass kommer du deg raskt ut på veiene. Auto Europe kan tilby 22 steder der du kan hente din leiebil, inkludert Sydney flyplass. Å finne din bilutleier er enkelt da alle sammen har skranker på flyplassen. Det er tre terminaler på flyplassen og bilutleieskrankene ligger i alle ankomsthallene.

  Flyplass

  Sydney Flyplass (SYD)
  Offisielt navn: Sydney Kingsford Airport
  Adresse: Airport Dr. Sydney NSW 2020
  Flyselskaper: Det er mer enn 43 internasjonale og 46 nasjonale flyselskaper som flyr til og fra flyplassen. Noen av flyselskapene er British Airways, Virgin Atlantic, KLM, Lufthansa, Iberia og Air France.

  Terminaler

  Sydney flyplass består av tre terminaler som alle ligger ved siden av hverandre. Terminal 1 er den internasjonale terminalen og Terminal 2 og 3 er for innlandsflyvninger. Ankomsthallen og bagasjeområdet ligger i første etasje, og innsjekkingen og sikkerhetskontrollen ligger i andreetasje. Boarding gat:er finner du i begge etasjene.

  Henting og levering av leiebil

  Å hente din leiebil på Sydney flyplass er enkelt. Bilutleierne finner du i ankomsthallene. Når du booker er det viktig at du leser Vilkår og Betingelser til den lokale utleieren. Mer informasjon om bilutleieskrankene og veibeskrivelse finner du under Vilkår og Betingelser ved vår bookingmotor og på din voucher.

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn: 05:00-23:59
  Budget Man-søn: 06:00-23:00
  Europcar Man-søn: 06:00-23:00
  Hertz Man-søn: 05:00-23:00
  Redspot Man-søn: 06:00-23:00
  Thrifty Man-søn: 06:00-23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen har super shopping og mange alternativer når det kommer til restauranter. Shoppingen kan by på alt fra taxfree-varer til alkohol og suvenirer. I matvei kan du velge mellom alt fra hamburger, sandwich til salater og muffins. Ingen går sulten på Sydney flyplass! Det er gratis wi-fi hvis du ønsker å gå online, og det finnes et lekeområde der barn kan more seg før flyturen. På flyplassen finnes det også dusjfasiliteter.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger 8 km sør for Sydney, i byen Mascot. Om du skal til Sydney etter at du har hentet din leiebil så kjører du på M1 i 18 km, og du vil være i sentrum på rundt 20 minutter. Å kjøre til Melbourne tar ca. 11 timer, og du kjører på Hume Highway og Hume Freeway. Mer informasjon om å kjøre bil i Australia, klikk her. Det er et antall måter å ta seg til Sydney på med hjelp av offentlig transport. Buss 404 går mellom terminalene og busstoppet er tydlig skiltet utenfor ankomsthallen til hver terminal.

  Tog fra flyplassen til Sydney tar 13 minutter. I den internasjonale terminalen ligger stasjonen på nordsiden av terminalen i førsteetasje. Innenlandsterminalens togstasjon ligger mellom T2 og T3, også den i førsteetasje. Togene går ca. hvert 10:e minutt. Toget går direkte til City Circle-linjen, som i sin tur tar deg til de fleste destinasjoner i city. Du kan også sykle til Sydney. Syklene finner du på begge ender av den internasjonale terminalen. Ved T2 og T3 er syklene på gaten Fifth Street.

  Parkering

  Rundt en fjerdeldel av Sydneys gateparkering krever en avgift. Man betaler i parkeringsautomat med kort, mynter eller mobiltelfon. Prisene variere avhengig hvor lenge og hvor du skal parkere, og hvis det er under dagtid eller under natten. Sydney har to parkeringsområder i sentrale Sydney og Kings Cross.

  Nyttige linker

  Sydney Flyplass hjemmeside