Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SYDNEY

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Sydney med Auto Europe

  Med en leiebil i Sydney har du muligheten til å utforske både byen og ta turer ut i den australske villmarken. Sydney er en by full av herlig kultur og med varmt vær året rundt. Kjør over den berømte Harbour Bridge og ta en piknik i en av de mange grøntområdene i byen. Besøk Sydneys operahus, en av Australias berømte landemerker, eller dra til verdens tredje største fiskemarked som ligger ved Blackwattle Bay. Ta fergen over til Taronga Park Zoo, eller nyt av en heldag på berømte Bondi Beach. Etter at du har utforsket Sydney kan du kjøre til Blue Mountains som ligger to timer unna. Hva med en tur til de flotte nasjonalparkene Royal National Park, Wollemi Park eller Yengo National Park? På vingårdene i Hunter Valley kan man nyte av god mat og drikke. Som du kanskje merker er det mye man kan finne på i Sydney! Book din leiebil hos Auto Europe i dag slik at du kan raskt og komfortabelt kan ta deg mellom alle opplevelsene!

  Trafikk

  I Australia kjører man på venstre side av veien. Dersom man skal reise utenfor Sydney kan avstandene være lange så det er viktig å planlegge sin kjøretur i henhold til overnatting, pauser og bensinstasjoner. Se opp for dyr i veibanen, spesielt ved skumring, under natten og ved daggry. Veiavgift kreves i statene New South Wales, Victoria og Queensland.

  Parkering

  Gateparkeringer er ikke alltid like enkelt å finne i sentrum. I byens utkant kan det være lettere å finne ledig plass. Man kan betale for gateparkering med mynt, kort eller mobiltelefon. Kings Cross Car Park og Goulburn Street er to parkeringshus som eies av byen. Det er også mange private parkeringshus i Sydney, men de kan være ganske så dyre.

  Geografisk informasjon

  Sydney ligger i staten New South Wales ved Stillehavet. Landskapet er varierende i denne australske staten, her finner man alt fra regnskog og fjell, til kyst og sletter. I Sydney er det varmt året rundt, og sommeren er mellom november og mars. Det er 70 km til Blue-Mountains, 118 km til Bowral, 160 km til Newcastle, 880 km til Melbourne, 920 km til Brisbane, 1375 til Adelaide og 3935 km til Perth. Uansett hvor reisen går så vil vi hjelpe deg med bilutleie i Sydney!

  Flyplassen i nærheten av Sydney

  Sydney flyplass
  Ligger 10 km fra Sydney.
  Hjemmeside: www.sydneyairport.com.au
  Telefon: +61 2 9667 9111

  Offentlig Transport

  Tog
  Det er åtte togstasjoner i Sydney, og togene går fra 04:00 til midnatt. Det er mulig å ta tog til Canberra, Melbourne og Brisbane, i tillegg til Sydney forsteder. Sydney Light Rail har 23 stasjoner i sentrale Sydney.

  Ferge\
  Fra Circular Quay kan du ta ferge til blant annet Taronga Zoo, Neutral bay og Balmain. Man kan også hoppe på et cruiseskip i Sydneys havn. Disse tar deg til et stort antall destinasjoner i blant annet Australia, USA, Asia og Karribien.

  Buss
  Buss går rundt Sydney hele døgnet. Det går også en gratis shuttlebuss i sentrum hvert 10:e minutt. Man kan også ta en tur med en av de mange sightseeingbussene.

  Taxi
  Vink til deg en taxi eller gå til en av de mange taxiholdeplassene i byen.

  Bobilutleie i Sydney

  Vi granterer en ekstra spesiell opplevelse om du velger å leie bobil i Sydney. Les mer her om å leie og kjøre bobil i Sydney og Australia. Auto Europe hjelper deg gjene med å planlegge din leieavtale og velge riktig kjøretøy. Landet down under venter!

  Nyttige linker

  Leiebil fra Sydney Flyplass

  Turistinformasjon