Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  SYDNEY

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Sydney - Auto Europe

  Sydney er dkanskej den aller mest populære destinasjonen i Australia og mange reisende velger denne fantastiske storbyen som utgangspunkt når de skal utforske landet "down under". Det er lett å forstå hvorfor. Du må reise halve jorden rundt for å besøke Australia, og det er ikke en reise mange begir seg ut på mer enn et par ganger i livet. Derfor; når du planlegger en tur til Audtralia, hvorfor ikke vurdere muligheten for å leie bobil i Sydney? Du er garantert en uforglemmelig reise og at du får maks utbytte av den lange turen. Byens eldste bydel The Rock byr på smale gater og koloniale bygninger og landets sannsynligvis eldste pub. På 70-tallet var det planlagt å rive hele kvartalet for å bygge moderne bolighus men dette ble heldigvis forhindret gjennom borgerinitiativ. På grunn av dette kan man fortsatt nyte den enestående atmosfæren og sjarmen The Rock tilbyr midt i storbyen. Her finner du markeder i helgene samt kunstmuseer, gateunderholdning og koselige og spennende restauranter med utsikt over operahuset og havnen. Med denne første smaksprøven på hva Sydney har å by på håper vi hos Auto Europe at vi kan hjelpe deg med å planlegge den perfekte bobilferien. Vi er ikke bare verdensledende innen bilutleie; vi tilbyr også tjenester som motorsykkelutleie, luksusbiler og bobiler. Kontakt våre reservasjonsagenter via e-post eller telefon for hjelp til å planlegge den perfekte ferien!

  Campingplasser i og rundt Sydney

  Under finner du et par forslag til campingalternativer for din bobilutleie i Sydney. Alle plassene på listen tar imot bobiler.

  Sydney Lakeside Holiday Park Denne campingplassen er perfekt for ditt besøk i Sydney! Den ligger kun 30 km fra sentrum og du finner busstopp i nærheten av campingplassen for en rask og enkel tur til byen! Anlegget har fasiliteter som grillplass, leirkjøkken, avløp, ferskvann, eletrisitet, vaskemaskin og tørkefasiliteter samt Wi-Fi og lekeplass og mye mer. Anlegget er tilpasset for rullestolbrukere og hunder er ikke tillatte på området.
  Lane Cove National Park Omtrent 20 km fra Sydney finner du Lane Cove National som er åpen alle årstider. Det er likevel best med et besøk her om høsten eller våren. Du finner plasser både med og uten strøm og på både gress og asfalt. Parken har også en dam å svømme i.
  Wodonga Caravan & Cabin Park Wodonga Caravan & Cabin Park er perfekt for deg som leter etter et avslappende mellomstopp på veien mot Melbourne. Det er ca 3,5 timers reise fra Sydney til campingplassen som tilbyr både beting og gressplasser. Det er også gratis Wi-Fi.


  Tilgjengelige bobiler i Sydney

  Du som vil leie bobil i Sydney har et stort utvalg av tilgjengelige leiekjøretøy hos oss i Australia. Under finner du noen av alternativene. Den første modellen er en Euro Tourer med soveplasser for 2 personer som passer perfekt for par på reise. Kjøretøyet er utstyrt med mikrobølgeovn, gassov og kjøleskap med frys. For dere som trenger enda mer soveplass er modellen Hippie Hitop optimal. Modellen er totalt 4,9 meter lang, 1,70 meter bred og 2,7 meter høy, Denne modellen er et godt valg for 2 voksne og ett barn. Vår tredje modell Euro Camper tilbyr derimot soveplass for 4 personer. Med turbodiesel-motor og servostyring blir reisen enkelog komfortabel. Med modellen River har du soveplasser for opptil 6 personer på 7,21 meters lengde.

  Euro Tourer Hippie Hitop

  Euro Tourer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 7.1 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Hitop Camper

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff:Bensin
  Euro Camper River

  Euro Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  River Klasse C

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.2 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Sydney

  Sydney besøkes årlig av over 10 millioner internasjonale og australske reisende. Byens vakre strender og attraksjoner sammen med det vakre været er en del av det som gjør byen til et så attraktivt reisemål. Sydney er Australias største og kanskje mest kjente by. Her finner du en av verdens bredeste broer; Harbour Bridge som sammen med Sydneys operahus er en av byens mest kjente byggverk. Gjennom broen knyttes byens sentrale shoppingkvarter med forretnings-og bodistriktet North Shore. Andre kjente byggverk inkluderer Sydney Mint som ble bygget i 1811-1816 og er den eldste offentlige bygningen i det sentrake forretningsdistriktet. Sydney Tower som er et TV- og utsiktstårn var ved åpningen i 1981 landets høyeste bygning og regnes i dag som den nest høyeste frittstående bygningen i Australia.

  Hovedstaden Canberra ligger 286 km sør for Sydney og til Melbourne er det nesten 876 km. Du kan imidletid nå begge disse flotte byene komfortabelt ved å leie bobil i Sydney. Eller kanskje andre spektakulære byer som Perth, Melbourne eller Cairns frister? Under reisen kan du enkelt planlegge stopp etter eget behov. På veien finner du et stort antall nasjonalparker, blant annet Wilson Promontory og Phillip Island som er kjent for sine pingvinkolonier. Den robuste kysten mellom de to byene er et spektakulært syn og vil inspirere deg videre når du utforsker Australia. Stopp gjerne i Jervis bay på veien. Du som vil reise enda lenger nord kan begi deg ut på de 921 kilometerne til Brisbane. Nyt villmarken, langt borte fra storbyer og få en rolig og avslappende reise. Herfra kan du også fortsette nordover langs kysten til landets østligste punkt, Byron Bay. Vær oppmerksom på at det her kan være langt mellom bensinstasjonene, så det er lurt å tanke når muligheten byr seg og ikke vente til bensinmåleren peker på rødt.