Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MELBOURNE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Melbourne

  Start ditt eventyr i hovedstaden i staten Victoria. Med en bobilutleie i Melbourne kan du oppleve Australias nest største by på en komfortabel og fleksibel måte. Med bobil kan du når som helst forlate byen og rette nesen mot naturen eller andre spennende byer. Kanskje du vil reise nedover kysten østover mot Sydney, Brisbane og Cairns, eller vestover til Perth. På veien kan du tilbringe nettene på noen av de mange campingplassene i området. For mer informasjon om campingplasser du finner på veien nordover kan du se vår guide til bobilutleie i Cairns. Planlegg en drømmeferie full av overraskelser for venner og familie! Med Auto Europe finner du ikke bare et bredt tilbud av leiebiler, men også bobilutleie. Se gjennom vår nettside og finn de tilbud og alternativer som passer best for deg. Dersom du har spørsmål eller du vil ha hjelp er vi vårt bobilutleieteam tilgjengelige for å hjelpe deg på +49 894 1207 298!

  Campingplasser i og rundt Melbourne

  Ta en kikk på campingplasene vi har listet i Melbourne og omegn. Alle campingplasser listet under er flotte steder å stoppe når du skal leie bobil i Melbourne.

  Discovery Parks -Melbourne Dette komplekset ligger 20 minutter fra Melbourne sentrum og tilbyr eletrisitetstilgang og vann. Herfra finner du enkelt offentlig trabsport til byen. Wi-Fi, svømmebasseng, sauna, spa og lekeplass gjør oppholdet hyggelig for både små og store. Melbourne Aquarium og Kartbahn Ace Karts racetrack ligger i nærheten.
  Melbourne BIG4 Holiday Parks Denne parken ligger omtrent en halvtime fra byens sentrum. Avhengig av hvilke type ståplass du ønsker kan du få tilgang til vann og eletrisitet. Parken har utendørs kino med storskjerm, oppvarmet svømmebasseng og mye mer.
  Discovery Parks - Geelong Denne parken ligger en time unna Melbourne i nærheten av kystbyen Geelong. Parken ligger ved Barwon River, med stranden bare 15 minutter unna. Pass på at du besøker Adventure Park Geelong, en vannpark de minste vil elske!
  Wodonga Caravan & Cabin Park På vei til Sydney er dette det perfekte stedet å stoppe. Omtrent 3 timer og 20 minutter unna Melbourne tilbyr Wodonga Caravan & Cabin Park grønne ståplasser med vann og eletrisitet. Her kan du vaske klær på veien, slappe av ved svømmebassenget og handle i den lokale butikken. Parken ligger få minutter unna byene Wondongas og Albury.
  Caravan Park South Canberra Hvis du velger denne parken betyr det at du nesten er framme i Sydney. Parken har eletrisitet og vann tilgjengelig og en liten lokalbutikk. Fra denne campingplassen kan du besøke den australske hovedstaden, Canberra. Utforsk byen og besøk Big Splash Water Park.

  Tilgjengelige bobiler i Melbourne

  Her er noen eksempler på bobiler tilgjengelige i Melbourne. Highball er et flott alternativ for to personer. High-Top har også praktisk størrelse og gir god plass til to. Denne modellen er mellom 5 og 5,5 meter lang og et utstyrt med kjøkken og vanntank. Modellen Jackpot er ideell for 1 til 3 personer ettersom den - til tross for å være kompakt - har plass til 3 soveplasser fordelt på en dobbeltseng og en enkeltseng. Den har også kjøkken og vanntank. Explorer caravan har 4 seter og 4 soveplasser i tillegg til kjøkken, dusj og bad. Tilslutt presenterer vi modellen Frontier med 6 soveplasser fordelt på 3 dobbeltsenger, kjøkken, dusj og bad. Alle modeller har kjøkkenutstyr, sengetøy og en tablet med navigasjonssystem inkludert i prisen.

  Highball Jackpot

  Highball

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.64 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin

  Jackpot

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.65 - 5.55 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin
  Explorer Euro Deluxe

  Explorer

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.15 - 7.25 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Euro Deluxe

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Melbourne

  Melbourne er det største og viktigste sentrum for kultur, forretninger og politikk i Victoria. Med over 4,25 millioner innnbyggere i området er Melbourne den nest største byen i Australia etter Sydney. Det er mye for besøkende å se og gjøre i Melbourne. Du kan starte ved å utforske de mange museene i byen, som f.eks. Melbourne Museum, et stort museumskompleks som inkluderer flere installasjoner med stor kulturell betydning. I byen finner du rikelig med festivaler og eventer hele året gjennom. For eksempel er Melbourne Cup Day en viktig dag i byen og en offentlig høytidsdag siden 1877. Det største hesteløpet i landet går av stabelen denne dagen og er vel verdt å få med seg. Om sommeren er Melbourne International Jazz Festival en mulighet til å få med seg et stort utvalg av konserter i barer og klubber byen over - mange har også gratis inngang.

  Byens arkitektur er også noe for seg selv; kombinasjonen av moderne bygninger som det imponerende Eurekatårnet med eldre bygninger som Royal Exhibition Building gir byen et spennende og dynamisk inntrykk. Andre høydepunkter i byen er Shrine of Remembrance, Rialto Towers og Flinders Street Railway Station. I Royal Botanic Gardens kan du beundre australsk flora i tilleggg til planter og vekster fra hele verden med totalt over 10 000 arter. Turister anbefales også en tur til Melbourne Zoo. Dette er den eldste dyrehagen i Australia og hjem til over 350 dyrearter fra hle verden. Som et resultat av Port Phillip Bay sin beliggenhet i Melbourne er det mange gode muligheter for å sole seg og bade her. Det er også gode forhold for å prøve seg på vannsport. Vi anbefaler strendene Brighton Beach, St. Kilda Beach eller Williamstown Beach.

  Ettersom avstandene kan være lange i Australia er en bobil en svært praktisk måte å reise på. Dersom du vil leie bobil i Melbourne og kjøre til Sydney har du hele 9 timers kjøring foran deg. Med bobil er reisen mye mer konfortabel siden du hvor som helst kan stoppe på en campingplass for å hvile. Pass på at du handler mat på supermarkeder i byen før du fortsetter reisen slik at du kan forberede mat i bobilens kjøkken eller på grill utendørs.